søndag 27. januar 2019

Lyssand treindustri

Bytt til vinduer med solskjerming, selvrens eller spar strøm med energiglass? S1/BufretLyssand Treindustri AS fra , Hordaland. PÅ FLYTTEFOT: Styret for Lyssand Treindustri har i dag avgjort at produksjonen skal flyttes til Sverige.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Ole-Vidar Skaathun er barnebarnet til grunnleggaren av Lyssand Treindustri, men ein av Inwido sine største konkurrentar i Noreg. Lyssand Treindustri - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Lyssand har vært privateid fra etableringen og frem til vi fikk ny eier i 2007.

Da ble Lyssand en del av Inwido-konsernet, og inngår nå i Inwido Norway AS, som . OS: rundt ansatte mistet jobben da Lyssand Treindustri sommeren 20flyttet produksjonen til Sverige. Våre produkter er viktige i forhold til å skape et lyst og godt hjem å bo i. I Lyssand er vi opptatt av at du skal velge rett vindu, slik at design, sikkerhet og . Vi har Informasjon og regnskapstall for bedrifter i bransjen Dører og vinduer - Produksjon i Hordaland. Her finner du informasjon om ledelse og styret i Lyssand Treindustri AS.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Lyssand Treindustri AS holder til på besøksadressen Holen 52Os. Foretaket ble startet i 1988-03-og registrert i brønnøysund-registrene 1988-08-og . Lyssand Treindustri AS engages in window production for residential and commercial buildings. Lyssand Treindustri, Osøyri, Hordalan Norway.


Torsdag var det slutt for Lyssand treindustri på Os, for produksjonen skal flyttast til Sverige. Lyssand Treindustri AS er en bedrift som produserer vinduer og dører under merkenavnet LYSSAND. Vi er 1medarbeidere med et budsjett i 20på 200 . Bedriften Lyssand Treindustri As i Nesttun i Bergen kommune driver innen bransjen. Omtrent ingen av dei tilsette i produksjonen hos Lyssand Treindustri har utdanning.


Hovudtillitsvald meiner dei vil slita enormt med å finna nytt . Regnskapstall for LYSSAND TREINDUSTRI AS(915224415) på EBedrift. Det kreves at du har tilgang til tjenesten for å få sett disse informasjonselementene. Lyssand Treindustri ASI som kan lastes ned på vår nettside.


Vinduer og dører - Lyssand Treindustri Read more about vinduer, lyssan beslag, kile, vinduet and bruk. Lyssand vinduer og dører - et sikkert valg! Lyssand Treindustri AS er et aksjeselskap i Ulsmågvegen, Nesttun.


Lyssand Treindustri AS driver innen produksjon av bygningsartikler. Lyssand Treindustri AS har besøksadresse Ulsmågvegen 52Nesttun. Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.