tirsdag 8. januar 2019

Lurs ytterdør

En stilren moderne ytterdør med høy kvalitet og finish! Døren er bygd med en kraftig, fingerskjøtet ramme.

Døren er produsert med ekte gjennomgående speil under den gamle klassiske stilen. Lurs Dörr - vi skapar dina dörrar precis som du vill ha dem! BufretOversett denne sidenDörrarna i Villaserien är tillverkade efter samma principer som de andra serierna, med en kraftig stomme, 2-komponent lack, justerbara säkerhetsgångjärn, . Lurs Dør ble etablert i 194 og har siden begynnelsen av 1960-tallet spesialisert seg på produksjon av ytterdører med fokus på kvalitet.

Fløyet ytterdør med en fantastisk fin kvalitet og finish. Disse dørene fra Lurs har 4stk hengsler pr. Du har også muligheten til å tegne din egen dør. Ta deg en tur innom og begynn prosessen for ett unikt inngangsparti i dag! Vi har fått et kjempetilbud fra en av våre leverandører på ytterdør modell EKEBY.


Dette er en eksklusiv høykvalitetsdør fra svenske Lurs Dörr AB. Lag et lite juledikt som inneholder ordet Lurs i kommentarfeltet under, og du er med i trekningen om en ny valgfri ytterdør fra Lurs (verdi inntil 00-). Explore Gøril Eilertsen's board Ytterdører on Pinterest, the world's catalogue of ideas.


Lurs dørblad i klassisk stil med speil og vinduer i topp med kryss-sprosse.

Våre stillasmontører har fagbrev og lang erfaring innen stillas. ALLE PRISER INKLUDERER MONTERING, DEMONTERING OG TRANSPORT . Vil gjerne få skiftet ut den gamle ytterdør med ny. Har kjøpt ny, solid dør - LURS Ytterdør Sjøtorp 100x200cm venstre hengslet, fra Dør Vindu i . Til salgs: 2-Fløyet ytterdør med en fantastisk fin kvalitet og finish. Dette er en dør som er bestilt inn til butikken.


Fabrikken har gjennom årene utviklet produksjonsmetodene uten å miste følelsen for kvalitet i fabrikken. Lurs Dörr AB leverer ytterdører til i hovedsak. Montere stikkontakt til stekeovn på felles kurs med steketoppen Post 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.