onsdag 23. januar 2019

Linblå farge

En perfekt dempet og litt grønnlig blåtone. LADY Linblå, LADY Cashmere, LADY Washed Linen og den nye LADY Band Stone er noen av hovedfargene i den nordiske paletten, . Denne fargen kan minne om 53Prismegrønn beskrevet over, men 52Linblå er noe mindre grønn i uttrykket, ergo oppleves den som mer .

Hun ønsker seg blå vegger, og vi har nå malt en vegg med fargen Linblå, i supermatt. Nydelig farge som passer like godt i stuen, i gangen , som på soverommet. Jotun Lady Linblå52og band stone 1145.


Se fargene og få forslag til gode farger som du kan kombinere med.

Vegg: LADY Pure Color 52Linblå Tak: LADY Perfection (NY matt takmaling) 9918 . Den hektiske hverdagen går plutselig litt saktere. Jeg har nå malt veggene i Linblå fra pure color og er kjempe fornøyd! Det eneste er at jeg malte en fondvegg tidligere som går mellom kjøkken og stuen i fargen . Vurderte en annen farge fra Jotun som heter Linblå, men den syntes . Images and videos in instagram about linblå. Så fornøyd med fargene på soverommene #decoblue #decopink #linblå #jotunlady #soverom #bedroom . I paletten Nordic Living finner vi naturvennlige, rolige farger.


TIL VENSTRE: 52Linblå er en lys, nordisk blåfarge.

Eg er einig med Elin - ta ein titt på fargen Linblå. Ein behageleg farge som ville passe utruleg godt på kjøkkenet ditt ;-) . Panelväggen är snygg med den linblå färgen! Nydelig farge dere valgte på veggen og gode tips ang. Det er en tøff og rå farge for interiøret, spesielt sammen med andre grønnaktige blåtoner som 52Linblå, eller sammen med mer mintaktige farger som 7163 . All tvil jeg hadde om en så sterk farge her er borte. For de som liker å fargesette med farger i samme nyanser vil den fungere.


Linblå fungerer godt til 10Egghvit og 14Bomull, – og 9918 . Pauls Blue er fargekartets blågrønne nyanser. Jag jobbar på med dessa tapet/färgval Färgen minty breeze från Jotun (nedre till vänster), var mycket ljusare än jag föreställt mej. Tag Instagram linblå online with images on #linblå tag about questions, places,.


Med en sååå fin farge er det vanskelig å ikke bli fristet #jotunlady #linblå. Pusset opp kjøkkenet med ny farge på veggene, nye lamper og gardiner. LADY presenterer en ny blåfarge med mye grått som har fått navnet ”Linblå”, og palletten preges av blågrå farger i kombinasjon med gulgrønne nyanser.


Flügger har en nydelig farge brungrå farge som heter Concrete,. Tender og Jotun har en deilig blåfarge ved navn Linblå. Linoljemaling for tre ute og inne farge linblå liter. Nydelig den linblå fargen:) Den kaster vel farge mot den hvite veggen og gir den også ulike nyanser vil jeg tro? Med de jordnære lyse nordiske farger i fargepaletten Nordic Living fra Jotun.


En hvit vegg er vanskligere å selge enn en deilig Linblå farge. Vi skal male soverommet, men jeg klarer ikke å bestemme meg for farge! Står mellom hule, denim blå, blåklokke, linblå og skyggeblå, . Forside 52Linblå VEGG: 50Fabrikk, LIST: 10Egghvit, GULV: Oxan 1622.


Gå for en mørk kontrastvegg, eller et helt rom med dype farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.