torsdag 31. januar 2019

Lin liftgardin

Vi har Norges største utvalg av gardiner. Inkludert liftgardiner til soverom, barnerom, kjøkken og stue. Høykvalitetsgardiner i materialer som bomull og lin , grå hvite, natur, beige, lengder 9 10 12 13 14 15 1cm.

Ellos Home Hvit Liftgardin Pembroke i 1 lin . Finnes i bredder: 6 8 10 1og 1cm. Ellos Home - Liftgardin Pembroke i 1 lin Ellos Homefra . Tosidig liftgardin i roll up modell med knyting.

Stripet stoff på den en siden og ensfarget lin på den andre siden. Festet med velcro til oppheng, kan brukes på . Vi er spesialister i skreddersydde gardiner og liftgardiner (samt annen mykmøblering). Fra enkle lin liftgardiner til overdådige silkegardiner kan vi hjelpe deg å . Princess har et stort utvalg liftgardiner i sesongens farger og mønstre. Bestill varer på nett, hent og betal i butikk - Velkommen til Princessbutikken. Himla Solliden er en liftgardin i lin og bomull med hemper som tres på gardinstang.


Du får den i bredde 9 10 11 12 13 . Grå liftgardin i lin og viscose, med skinne, snor og trinsesystem.

Liftgardiner i stort sett lin, med innblandet bomull i enkelte modeller. Du får de fleste modeller i bredder på 91og 1cm, og også noen i 1og 13 . Liftgardin med lysdempende vev i lin/bomull og kjedetrekk. Høykvalitetsgardiner i materialer som bomull og lin , grå hvite, natur, beige, lengder 1cm. Fine uregelmessige sirkler trykt på slubbkvalitet med flott struktur.


Sammenheng: Farger og materialer harmonerer i lyse og mørke naturtoner fra spiseplass til sofagruppe. Alle vinduer har like liftgardiner i hvit lin. Liftgardinen Ebba har fin tekstilstruktur i tettvevet lin. Liftgardinen har velcrobånd i overkanten for enkel montering, Liftgardinen kan lett heves og senkes. Liftgardin i mykvasket linkvalitet med snorer på baksiden.


Leveres ferdigmontert med trepinne oppe og nede. X150140X150. Instagram photos and videos for tag #liftgardin - Instagir. Lin er et fantastisk materiale som passer godt til liftgardiner,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.