onsdag 16. januar 2019

Glass bergen

Glassbjerget A/S er en Mesterbedrift og ble startet i 1980. Firmaet drives av Tore Eriksen som har over års erfaring . Norge › Vestlandet › HordalandBufretGlassmestere - glassmester, glass, isolerglass, speil, sikkerhetsglass, vinduer, vindusglass, energiglass, glasservice, glassrekkverk - Finn firmaer, adresser, .

Glassrekkverk til verandaer, › kjøkken glass. Vi holder til i Bergen og utfører alt innen tradisjonelt glassarbei dører og vinduer i eget glassmesterverksted. Med vinduer fra Johnsen Glass Vindusfabrikk AS sitt lager i Kanalveien 550Bergen, kan dette fort la seg gjøre. Vinduene kan hentes selv fra vår butikk, eller .

Johnsen Glass Vindusfabrikk AS er en glassmesterforetning som har flere avdelinger i Bergen, og på Askøy utenfor Bergen. Glassmesteren-Bergen AS skifter ut punkterte glass, karmer, dører, monterer vinterhager, . For et par år siden tok jeg over stafettpinnen som daglig leder av de tradisjonsrike butikkene Glass Thomsen i Bergen. Da min oldefar etablerte butikk i 19var . Glass Karmer har lang erfaring, høy kompetanse og et stort utvalg i vinduer og dører.


Møllendalsbakken 1 50Bergen Mandag - fredag: . Glass og metall: Klart og farget glass, som flasker, tomme pilleglass og syltetøyglass. Hermetikkbokser, aluminiumsfolie, metallkorker etc.

Bergen Glassmesterlaugs medlemmer leverer alt iinnen glassfaget: Glass; Interiørglass; Vinduer; Fasader. En gruppe på to glassruter inkludert isolerglassruten produsert ved hjelp av ett varmereflekterende . Velkommen til et kompetanseløft hos Glasspaper i Bergen: Møt instruktører i verdensklasse og delta på unike kurs på siste teknologi! Sommeren 20flyttet vi til eget glassbygg i Storebotn næringspark på Kleppestø, - 12-minutters kjøretur fra Bergen . Autoglass AS Bergen er ditt førstevalg for bilglass i Bergen. Vi er en del av Autoglasskjeden som har Nordens største utvalg av bilglass!


KEBO GLASS AS Espehaugen 5 52Blomsterdalen E-post: . Vi graverer på Glass og Vinflasker se Bilder under av både våres og kunders varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.