tirsdag 29. januar 2019

Garasjeport fjær

TRENGER DU NY STREKKFJÆR ELLER TORSJONSFJÆR TIL DIN GARASJEPORT ? Vi beregner ny fjærer til deg. Vi utfører service og reparasjon på garasjeporter på Østlandet. Leddport med torsjonsfjærer, leddporter med strekk fjærer og vippeporter.


Type fjær (torsjonsfjær eller strekkfjær).

Vaier til garasjeport med torsjonsfjær bak – lengde 7m – Minor beslag. Husk at du bør ta service på garasjeporten og portåpneren regelmessig. Dersom du har torsjonsfjær ( fjær som går på tvers av garasjeporten ) så skal du også . Klips, tetningslist topp.


Kontroll av garasjeport åpningen. Bruk alt som følger med til porten da fjærene er beregnet ut fra totalvekten. Har fått tak i en eldre brukt dobbel garasjeport av merke Overhead Door. Hos meg er det en fjær på hver side av porten, og den er festet som .

Instruksjonsvideo for montering av Lobas garasjeport i en Igland Garasje. Henvisninger i video er til. Del av film om montering av garasjeport. Her monteres selve garasjeporten. Alt om våre garasjeporter og motorer.


Har en dobbelport som fulgte med min Igland garasje av merket Lobas. Den har fjærene på en torsjonstang bakerst på skinnene, noe som er. Merk: Mange garasjeporter har ikke torsjonsfjærer, er små strekkfjærer ved siden.


Fjærer på industriporter er som regel eller i størrelse, . Martin Garasjeporter (med unntak av fjærer ) laget for å vare. KONTAKT EN FAGKYNDIG MARTIN GARASJEPORT FORHANDLER. Bruk kun egnet verktøy, spesielt når torsjons fjærene skal spennes. En kollega har en garasje bygd på tallet. Den ene fjæren har røket og han ønsker nå å få satt inn nye fjærer.


Hvor får man kjøpt dette?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.