torsdag 10. januar 2019

Foldedør garderobe

Om du har et smalt område å lage skapet ditt på, er foldedører en veldig god løsning. Atle - furu naturell, lakkert eller beiset. Få orden på tingene dine med en garderobe fra Kvik.

Vi fører alt fra klesskap til walk-in-closets. Det gir maksimal tilgang inn i skapet, og muligheten til å utnytte plassen best mulig med tanke på innredning. Foldedører kan lages med alle typer fyllinger og .

Har et soverom, med et lite walk-in-closet. Tenkte sette opp en liten dør her, og har lenge prøvd å finne en god løsning. Med Lumi foldedør utnytter du plassen langt bedre.


Er det trangt om plassen, eller ønsker du å bruke plassen til noe annet? Elektrisk åpning/lukking av foldedør på overskap .

Det vises bilder fra forskjellige garderober og dører : ( skroll nedover ). Lumi Foldedør Gavott åpningsbredde 12mm (opp til). Profilfarger : Natur aluminium - messing - champagne - inox - sort. Fyllinger : mm glass/speil - 16/mm plater. Foldedør til garderoben er en elegant løsning som i tillegg er meget praktisk for den . Passer i alle rom, utmerket når du har en stor garderobe, spesielt bra for plassbygde. OFoldedør var et populært alternativ for et par år siden og passer de . Velkommen til Grønt Fokus, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage.


Oppbevaring og garderobe – la deg inspirere av våre artikler om oppbevaring og garderober, og se hva du kan gjøre i ditt hjem. Vi har den gleden å informere om at Skapskredderen AS i Oslo nå tilhører Toram-familien! For våre felles kunder vil det kun bety positive . SKYVEDØRBESLAGSVALKSKYVEDØRSKÅLSKYVEDØRRINGSKAPHÄFELEGARDEROBEGLASSDØRDIVERSELÅSTERNOSKYVEDØRSRULLHÅNDTAK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.