tirsdag 8. januar 2019

Fliser trestruktur

Hentet inspirasjon fra de fineste tresorter i forskjellige verdensdeler. Meget høy kvalitet kombinert med ett utrolig design og likhet. Distriktets største flis- og baderomsbutikk!

Hjem Fliser, stein tilbehør Fliser til baderom. Vence Grey Mate er en moderne gulvflis i 30x60. Overflaten er slett, halvmatt med en imitasjon av trestruktur i mørke . Mange av flisene er i porselenskvalitet og kan også brukes utendørs og på gulv.

Country Life fliser med trestruktur som nå lagerføres i flere farger. Sammenlign tilbud på Fliser trestruktur i kategorien Byggevarer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Byggevarer ved hjelp . Hva med fliser som ser ut som treparkett? Fliser med trestruktur eller som metallgulv er både slitesterkt og trendy.


Skuffefront i trestruktur 9Primitivio Grigio. Ekstra Skap 35x30xcm med skapdør og åpne hyller, .

Nå kan du få fliser som ser ut som ekte tre. Kan brukes på ba gang/entre, stue, ute og inne. Her er et baderomsmøbel fra Bisazza i Art Deco stil, kobberør og vask i fassetert, rettlinjet . Det er fullt mulig å ha tre på badet, når du kan få fliser med trestruktur, her er noen inspirerende bilder av 20trenden. Eg har til salgs esker (m2) av trestruktur, veldig fine, fliser. Selges samlet esker for 20NOK #blåmandag.


Her er siste flisenytt, samt gode råd for valg og legging av fliser. Til venstre: Gulvflisen Metalwood Bronzo 30xmed trestruktur, kr 2pr. Morkafura Furene Industriområde, 61Volda (Møre Og Romsdal).


Latest Instagram pictures and videos tagged with #trestruktur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.