onsdag 16. januar 2019

Etterisolering av kaldloft

ETTERISOLERING AV KALDT LOFT Loftet skal ha lufting langs ytterveggene( raftet) eller i gavlveggene. Slik kan du etterisolere trebjelkelag mot kaldt loft. Slik etterisolerer du loftsgulvet med trefiberisolasjon.


Tak med kalde luftede loftsrom er en mye benyttet konstruksjon som man har gode erfaringer me spesielt for småhus. Ulempene med en slik løsning kan være . Du kan selv isolere eller etterisolere forholdsvis raskt.

En godt utført etterisolering mot kaldt loft vil du fort spare inn ved reduserte . Etterisolering og gulvlegging av kaldloft. Det gjelder Østlandet på grunn av høy strømpris og kaldt vinterklima. Det er ingen dampsperre i himling, kun panel.


Hei Tenkte og etterisolere loftet, for og få det litt varmere, og fjerne litt støy. Huset er på ett plan, og har et kaldt loft. Ligger ca 10cm isolasjon der . For mange er etterisolering av loftet den enkleste og billigste måten.

De aller fleste boliger med kaldt loft har en luftespalte under takutstikket. Snekker Otto viser deg hvordan du enkelt kan etterisolere loftet ditt. Noen centimeter ekstra isolasjon. Ved å tenne lamper i etasjen under og gå opp på et mørkt loft kan man.


Utbedring av skader i skrå tretak med kaldt loft 725. I boliger uten oppvarmet kjeller er god isolasjon av . Dette er konstruert med W-takstoler og kaldt loft. Det ligger kun grå papp med asfaltside mellom takstoler og takpanelet. Isolasjonen som ligger mellom . I bolig uten oppvarmet kjeller er god isolasjon av . Ikke alle energitiltak kvalifiserer til støtte fra Enova.


Likevel er de smarte å gjennomføre, hvis målet ditt er å redusere energiutgiftene. Siden varmen stiger opp er det spesielt lønnsomt å ha et godt isolert tak. Har du et åpent loft med isolering opp mot kaldt loft og god fremkommelighet kan man. Hvis loftet blir varmt på grunn av utettheter i etasjekille- ren mot loftet, dårlig isolering.


Kalde loft må være kalde. Man unngår dårlig tilpasning rundt takstoler, ventilasjon og andre installasjoner. Tradisjonelt har norske småhus hatt et kaldt loft med lufteåpninger i.

Start på toppen, isoler loftet med Glava og spar tusenlapper! Har du et hus med kaldt loft som er fra 6 eller 80-tallet er sjansen stor for at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.