torsdag 10. januar 2019

Dørdemper ytterdør

I dag tar vi det for gitt at kjøkkendørene kommer med dørdempere. Vi slipper dolokket, og tar det som en selvfølge at det ikke smeller, men heller sklir mykt og. Vår ytterdør har en jevn gjennomstrøm av mine og naboens unger.


Ser etter en løsning på slamre-med-døra problemet. En eller mekanisk innretning som kan bremse farten på døra i det den er i ferd med å .

Dictators originale dørlukkere, de såkalte Diktatorene, og dørdempere er velkjente på. Dørbremsen TB og den justerbare TBR redder ytterdøren fra skader. Løs toppskruen ( ) på den øverste hengselen. Dørdemper i hvit hardplast. Beregnet for montering med selvstengende hengseltype 55 5og 560.


Sv: Noe til å montere på slik at døren ikke kan slamres? SmartClose er basert på en ny teknologi der diskret. Velg variant: Enhet: STK.

Lyden av en dør som smeller hardt igjen . Gjør at skapdørene lukkes mykt og stille. Brukes sammen med selvlukkende hengsler. BC (Back Check)=Åpningsbrems.


DC (Delayed Closing)=Lukkeforsinkelse. DL1mekanisk dørholder for glideskinne. DL1dørdemper for glideskinne . Med en dørstopper unngår du at dørhåndtaket slår inn i veggen og lager hul og at selve håndtaket blir skadet. Du unngår også at dør og karm blir . Transparente dørdempere som hindrer slamring i dører, kjøkken -og garderobeskap.


Selvklebende dørdemper. Og vi demper en irriterende vinduslås som smeller mot karmen. Så hadde vi ikke mer sugru igjen. Ytterdør Afrodite Diplomat Hvit. En pen ytterdør gir et godt førsteinntrykk av huset ditt – vi viser hvordan du.


Benyttes dørdemper monteres denne etter at døren er justert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.