mandag 28. januar 2019

Butinox barnerom

Malingen har minimal lukt og er uten skadelig avdamping. Ekstra omsorg til de minste i huset. En silkematt inneklimavennlig akrylmaling som tåler barnerommets røffe behandling. Høykvalitets silkematt inneklimavennlig akrylmaling.


Basert på en teknologi som ivaretar ditt inneklima og din helse på en best mulig måte.

Egenskaper og fordeler. En allergivennlig maling med minimal lukt og minimal emisjon som tåler barnerommets røffe behandling. Produktet er lett å påføre, tørker raskt, har god dekkevne og gulner ikke. Minimal lukt, uten skadelig avdamping.


Hele Norges nettbutikk for maling. Et lekent og praktisk barnerom. Et barnerom skal innfri mange ønsker og behov, og vi har vel alle hørt at god oppbevaring er nøkkelen til et ryddig og funksjonelt rom.


BUTINOX INTERIØR BARNEROM 3L.

Men rommet må jo også være hyggelig og lekent! Ekspertenes malinganbefalinger til barnerom. Vaskerom før oppgradering. Det nye vaskerommet- Vakre Hjem Oppusset-hus-Oppusset- hus-Oppusset-hus-13.


Bruksområde: Mellom- og toppstrøk på vegger av f. Green Room koster en del mindre enn Sense, men er det som med så mye . En inneklimavennlig, silkematt, løsemiddelfri akrylmaling med minimal lukt til innvendig bruk. Vi brukte en egen barnerom maling fra butinox. Samboeren malte og så luftet vi godt i et par uker før vi satte noen ting inn dit. Malte for øvrig soverommet vårt i sommer med vanlig maling, luftet godt et par uker og sov på et annet . Butinox 0 inneholder ikke særlig stoffer, kan brukes på barnerom f. Kjøp løsemiddelfri maling! Sambo jobber på Byggern, så han selger maling ;).


Dagens maling er en helt annen enn for noen år siden. Men de selger også den gamle typen enda da, men er bare å spørre etter løsemiddelfri maling! Jenta mi på fire år har så lyst på rosa rom.

Gjerne med litt sort i, ikke så babyrosa. Barnerom Gutt With Barnerom Teppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.