onsdag 16. januar 2019

Branntetting

Produkter som benyttes til branntetting av installasjonsgjennomføringer og brannfuging, skal ha produktdokumentasjon inkludert monteringsanvisning. Branntetting er i hovedsak å forhindre brann- og røykspredning fra en branncelle eller en brannseksjon til en annen. Eksempel på branntetning i gjennomføring.

Det må være tett mellom brannskillende bygningsdel og kanaler, rør eller kabler som føres gjennom den. Branntetting av fuger/åpninger og fugetetting rundt dører. Godkjenningsområder for sentral godkjenning for ansvarsrett.


En ferdig EI - løsning , i prinsippet så enkelt med våres brannplate og brannakryl system.

Branntetting er i hovedsak å forhindre brann- og røykspredning fra . Branntetting: branntetteprodukter fra Thermax Norge AS. Thermax Norge AS tilbyr en rekke ulike produkter innen området branntetting. Branntetting : Den viktigste grunnen til å tenke passiv brannsikring er å hindre en eventuell brann i å spre seg.


Av den grunn planlegges og utføres en bygning . GPG har en volumøkning ved herding, som gir god vedheft til alle bygningsmaterialer. GPG benyttes til branntetting av kabel-, .

Brannvernputer Putene består av beskyttende glassfiber materiale samt stenull og svellende grafitt. Midlertidig branntetting av gjennomføringer der arbeid pågår . God branntetting av gjennomføringer i byggverket gjør at brannen og røyken forsegles i rommet den starter. På denne måten kan personer bringe seg selv i . Krav til branntetting og branntetteprodukter finner man i Teknisk forskrift og REN veiledning til teknisk forskrift 20og Forskrift og brannforebyggende tiltak og . Både Plan og bygningsloven og NEK 4presiserer at gjennomføringer i brannskiller skal tettes til samme grad av brannmotstand bygningsdelen hadde før . Kan brukes i vanskelige områder som for eks. Brannklassifiserte ståldører med Securo Firebreather ventil. I oversikten finner du Branntetting kurs fra hele landet, og alle Branntetting kurs er fra seriøse kursleverandører.


Vi jobber med branntetting på eksisterende bygninger, samt nybygg. Vi har en egen branntetter som kan ta inspeksjon av ditt bygg for å sikre den aller beste .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.