tirsdag 22. januar 2019

Brannstige med ryggbøyle

Rømningsvei over meter skal ha stige med ryggbøyle, ett krav ihht TEK10. Elegant utfellbar brannstige med ryggbøyle. Zarges veggstige med ryggbøyle brukes til bøylestige, brannstige, redningsstige, inspeksjonsstige.

Vi leverer til hele Norge og kan montere på østlandet. Brannstige med ryggbøyle som tilfredstiller TEKtil bolig. Eurostigen utfellbare brannstiger monteres som en list langs. Den nye Eurostigen RVS stigen med ryggbøyle tilfredsstiller alle myndighetskrav til sikkerhet og rømningsstiger, samtidig med byggherrens og .

Brannstiger som skal brukes som ekstra rømningsvei fra boliger, må ha ryggbøyle, ifølge veiledningen til teknisk forskrift. Utfellbar brannstige beregnet for Norsk klima med års garanti. Vi tilbyr alle typer utfellbare brannstiger, spesialstiger til tak, bøyle og gesims stiger. Siden terrassen er over 7m over bakken, sies det at vi må ha brannstige med ryggbøyle.


Vi har en carport man kan komme ned til fra terrassen . Max 5m fra bakkenivå til første ryggbøyle.

Sikring mot fall kan oppnås med ryggbøyle på fasadestige. Det er behov for fallsikring når høyden er mer enn m. Se beste pris på Housegard EL45S Brannstige meter. Bruk Kontakt oss og vi vil komme på en uforpliktende befaring. Noe av det vi leverer: Rømnings stiger med og uten ryggbøyle; Brannstiger; skilt til rømningsvei. Påbudt brannstige med ryggbøyle vil tilføre fasaden et fremmedelement . Vi vil stille krav om brannstige med ryggbøyle (selv om vi ikke har kompetanse).


Branntau og brannstige kan være et godt supplement til de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.