onsdag 30. januar 2019

Brakke hytte

Liv skaffet seg en brakke med toalett og dusj som ble plassert i vinkel på den opprinnelige hytta. Den har blant annet fått nytt gulv og en god del . Alt fra brakker på hjul, til militærtelt og campingvogn ble vurdert. Anna var innom det meste, både av mulige og umulige løsninger.


Dette gjør at jeg får . Gjorde campingbrakken til lekker hytte.

Deretter begynte jakten på en perfekt campingvogn eller brakke. Vi kan lage slike fra 15- opp mot 40m2. Ja til og med en annenettasje er teknisk mulig selv om frakten da. Den ombygde brakka er blitt en moderne feriebolig for familien på fire.


Hva skal til for å få godkjent brakker sammensatt som heltidsbolig? Hvilken standard kreves? Det er i planen å sette opp takstoler og . Gjenbruk er veldig i tiden, og det gleder meg at det blir flere som våger å tenke ut av boksen og leke med kreativiteten sin når det gjelder . Familien Manum Bjerkan fra Trondheim trenger ikke en stor hytte for å ha en vellykket ferie.

De skal de lage av gamle brakker , metallrester og skipstoaletter. Den nye hytta på hjul ligger idyllisk til helt i vannkanten ved Meltingvatnet. Kommunen mener at det som skulle være en brakke er blitt til . Forsvarsbygg selger gamle hytter i Rena-området på billigsalg - med prisantydninger fra til 61. En liten brakke kan bli fin hytte.


ULOVLIG: Denne uferdige hytta satt opp på Aisaroaivi av en. Hytta – foreløpig bestående av to Moelven- brakker koblet sammen – ligger fint . Noen planker ligger også på bakken foran på bilde. Hytta ligger ved elva Litleåna i rolige omgivelser på ett småbruk i Fjotland i Kvinesdal.


Mitt mellom Kristiansand og . Selgeren ville ha en midlertidig . Kommunen viser også til at det sto ei stor campingvogn ved hytta , og at det burde være mulig å ha en slik som midlertidig brakke mens de . Ei brakke i strandsonen på Nøtterøy kan rives for å gi plass til en enebolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.