tirsdag 25. desember 2018

Uteplass inspirasjon

Ideer for terrasse, veranda, balkong, vinterhage og mye mer! Trenger du inspirasjon til uteplassen ? Vi har funnet frem smarte og fine ideer til uteplassen. Få den beste uteplassen , flytt kjøkkenet ut på terrassen og lag en koselig sittegruppe utendørs.


Et flertall av hus- og bedriftseiere foretrekker tre til terrasser. I sommer fikk jeg endelig gjort det jeg har tenkt på en stun nemlig å lage en uteplass på gresset under det gamle epletreet.

Uteplasser tegnet av arkitekter:. HUS OG UTEPLASS I SÆRKLASSE: Den kompromissløst moderne eneboligen. Ti inspirerende terrasser. Med en levegg, ildsted og lune pledd kan du forlenge utesesongen.


Nå er det uteti enten i hage eller på terrasse og balkong. Ved hjelp av masse treverk, noen betongheller, et basseng, noen puter og planter, forvandlet de stedet til en praktisk, hyggelig og inspirerende uteplass. Har du en fin uteplass ? Her får du fine ideer som kan gi deg ny inspirasjon til uteplassen din!


Ny blogg for alle hageglade!

Nytte, inspirasjon , trender og smarte tips. Tips til hva du kan gjøre for å forberede sommeren på uteplassen din. Det er enkelt å innrede en koselig terrasse og nå som sommeren snart er her er det på tide å starte planleggingen. Her gir vi deg noen gode tips til hvordan du . Denne lekre uteplassen er bygget med stein og mur fra Asak Miljøstein og treverk fra Møre Royal – to.


Lyst til å bygge en lignende uteplass ? Endelig smelter snøen og vi kan bevege oss ut. Det er derfor smart å innrede uteplassen din på en måte som gjør at du ønsker å bruke så mye tid som mulig. Hent inspirasjon fra hjemmet ditt.


Ta en tur innom for tips og inspirasjon til mer hageliv. Vi har samlet opp flere eksempler på balkong, terrasse eller bare uteområdet. Vi viser frem forskjellige løsninger som . Det er så gøy å se hvor forskjellig man kan gjøre det ute, og hvilke ideér andre får ut i livet. Jeg var invitert til Marthe Kveli . INSPIRASJON TIL HAGEMØBLER. Hvor vil du nyte de små pusterommene i hverdagen?


SOLLERÖN hjørnesofa, lenestol og fotskammel i brun og KUNGSÖ. Når jeg skal i gang med nye prosjekter er det inspirasjon som gjelder.

Heller og belegningsstein gir deg en solid og lettstelt uteplass. Balkonger kan innredes med en rekke forskjellige planter. Alt fra hagestemorsblom, middelhavsplanter og geranier til din egen urtehage og små trær. Terrasse-kit til deg som må dele uteplassen med andre. Instagram og Pinterest er fine kilder for inspirasjon.


Her finner du inspirasjon til terrasser, rekkverk og trappløsninger. Vi er mange som drømmer om late dager på terrassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.