mandag 10. desember 2018

Trønderlån nybygg

Nybygg Trønderlån i gammel stil, Sørfjorden, Rissa kommune. Nybygd Trønderlån med vekt på god design og utmerkede kvaliteter. Vi jobber mye med restaurering av gamle trønderlåner, og vi er kurset i eldre byggteknikker.

Adresse: Stubbanvegen 1 Trondheim Oppdragsgiver: Eltre Eiendom AS Prosjektoppstart: januar 20Nabovarsling: april 20Nybygg enebolig med liten . Alle Restaurering Grunnarbeid Våtrom Nybygg Tilbygg Oppussing. Et nybygg inspirert av Lade Gård skal erstatte trønderlåna på Søgstad gård i Levanger som skal brennes ned. Trønderlåna på Vibstad i Overhalla er blitt mange meter større og et.

KASSA: Et flott, gammelt kasseapparat har fått plass i baren i nybygget. Har et gammelt hus, 70-år, med store mangler og sterkt renovasjonsbehov. Dyrevelferd og arbeidsmiljø som i nybygg . Ei trønderlån brant ned til grunnen i Steinkjer natt til lørdag.


Et nybygg inspirert av Lade Gård skal erstatte trønderlåna på Søgstad gård i Levanger som skal . Trønderlåna i firkanttunet, tettstedene og. Vi er nok litt i samme gate hva gammelt hus og oppussing angår. I en situasjon med mange nybygg/ restaurerte bygg kan disse utgjøre en gruppe, som lettere.


Et fremtidig nybygg med materialene måtte foregå på et.

Husene som folk ville ha revet var laftede trønderlåner, plankehus, og. Oppe ved hyttene er det også et nedfelt boblebad i plattingen. Rørlegger Rørleggerarbeid nybygg (Trønderlån) ba 3wc, vaskerom, kjøkken, . Inspirasjon for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om trender, tips, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og malermestersøk.


Ei trønderlån med ”husmorsvinduer” har mistet hele sin ”sjel”. Nybygg skal være av moderat størrelse, slik at de ikke blir. Danmarks nye og ambisiøse bygningsreglement BR 20trer i kraft fra nyttår. På år kuttes prosent av energibruken i danske nybygg. Våningshuset er ei trønderlån i fulle etasjer og totalt areal 2m2.


Trønderlåna (nedst) og jærhuset (øvst) er døme på norsk byggeskikk. Byggmeistrar nytta sveitserstilen både ved nybygg og ved ombygging av gamle hus, og . ANALYSE i Eksempler på tilbygg og nybygg. Disse detaljene representerer ofte det aller nyeste stilelementet på et gammelt hus. I 19ble et større toetasjes nybygg tatt i bruk, tegnet av arkitekt Bjarne Borgersen.


Trønderlåna er med sitt karakteristiske trekk , det lange toetasjes våningshuset,. GÅRDSHOTELL: Trønderlåna fra 18er ført tilbake til gammel stil og i funksjon som gårdshotell. Husene der er som trønderlåner midt i byen. Kjøpesentre og nybygg i hvert åpent byrom.


Nybygg (museum, bibliotek, galleri, servicetorg), ca 1. Keramikkverkste Overhalla Tilbygg til trønderlån. Totalrenovering av gamle hus, ombygging, nybygg, oppføring av boliger og. Bor du i et verneverdig eller gammelt hus? Her kan du laste ned rapporten ”Fiin gammel aargang – energisparing i verneverdige hus” (link til ny side).


Vi har overtatt et ca år gammelt hus med balansert ventilasjon som jeg ikke er. Hos noen har trær som har vokst seg høye, eller nybygg på . Det er snakk om en totalrenovert (utvendig) trønderlån. Husfrua er ei trønderlån som stod på garden der mora til Per.


Fjøset på garden skal bli større, men det har aldri vore aktuelt med nybygg. Halsanvegen og resturering av villa i Halsanvegen 4. Våren 20flyttet vi inn i vår nyrestaurerte trønderlån, etter en to år . Dette er navnet på den store Trønderlåna på skolen, som nå stort sett huser .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.