onsdag 12. desember 2018

Svart kjøkken

Det høres dramatisk ut, men et svart kjøkken kan bli både tidløst og trendy. Bli med inn i inspirerende hjem som har knekt koden! Her her vi samlet noen tips for hva du bør tenke på hvis du går for et svart kjøkken ! Knivskarp kontrast - helt uten fettete fingre.


Svart og hvitt - vanskeligere er det faktisk ikke å treffe tidens tren spot on. Landlig kjøkken med grå innfelte dører, svarte benkeplater og håndtak og knotter i.

Et svart kjøkken utstråler eksklusivitet, . Lite, svart kjøkken med dører og skuffer i svart tremønster kombinert med . Nysgjerrig på svarte kjøkken ? Dette er et moderne kjøkken som skiller seg ut. Kjøkkenserien Solid fra Drømmekjøkkenet finnes i svart med innfelte grep. Leter du etter et moderne, svart kjøkken ? Kjøkkenmodellene Metro og Line fra Drømmekjøkkenet finnes begge i svart.


Finn din kjøkkeninspirasjon hos . Svart kjøkken har jeg bestemt meg for, sånn.

Har du noen mening om det? Kanskje du har et svart kjøkken selv? Blir man lei etter to uker? Med Bordo Black får du et unikt kjøkken i lekker, dansk design – til en overraskende lav pris. Se mer og opplev det mattsvarte kjøkkenet hos Kvik.


Mange velger sort kjøkken om dagen. Det gjorde også Stylizimo når hun skulle pusse opp sitt. Se hvor fint det ble og hvordan hun gikk frem. Noen med svart høyglans? Stemmer det at alt skitt og støv synes?


Er dere fornøyd med svart elller blir det noe dystert? Hvilken farge har kjøkkenet ditt. Hva med svart kjøkken da? Kjøkken - De fineste kjøkkenene akkurat nå - KK. Marmor gir kjøkkenet et moderne og eksklusivt preg.


Det hjørnet er i all hovedsak plassen jeg har til å lage kjøkkenet på. Superfront på overskap. Vi skal pusse opp et kjøkken og vurderer Kungsbacka kjøkken fra Ikea.

Det er antrasittgrått, men ser nesten svart ut. Tenker å ha en mellomgrå . Gi et sort kjøkken en rå og elegant stil med rustikt tilbehør i mørke farger og naturlige materialer. Dyrk en sofistikert dysterhet med grønn marmor og vakker . Hadde man spurt de som bor der: Vil du ha alt svart ? Stort kjøkken myntet på en familie på skal bli.


Og vi har bestemt oss for at det blir et matt svart denne gangen. Vi har alltid tenkt at hvitt kjøkken er den beste løsningen og passer alltid inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.