onsdag 19. desember 2018

Ombygging elsykkel

Er du ute etter en spesiell elsykkel kan du faktisk bygge den selv. En komplett ombygging av din egen sykkel, med Bafang BBSmidtmotor . Ved å bygge om vår egen sykkel til elsykkel, sparte vi tusenvis av kroner. Vi selger ombygning sett for elektrisk sykkel.


Dette er ombygning sett med høy kvalitet til en fornuftig pris. INTRODUKSJONS PRIS: 399- Inkl mva FRAKT . Med et ombyggingssett/elsykkel kit kan du enkelt konvertere din vanlige sykkel om til elsykkel.

Vi selger ombyggingssett fra markedslederen 8FUN/Bafang. Vi leverer ombyggingssett/elsykkelkit for konvertering til elsykkel. Våre ombyggingssett er av høy kvalitet og enkle å montere. Vi vurderer nå å kvitte oss med diesel-stasjonsvogna og klare oss med kun Leafen og elsykkel.


Siden vi allerede har mer enn nok sykler . Ikke så vanskelig å bygge om til el-sykkel - Elbilforuminnlegg4. Her kan du kjøpe elsykkelkit og nødvendige deler for å bygge om din sykkel til elsykkel. Vi gjør også gjerne ombyggingen for deg, . Vi viser deg hvordan du få en el-sykkel til en langt rimeligere pris.


Spør oss om pris på ombygging av din sykkel. Hei, tenkte å bygge om en gammel MTB til elsykkel for pendling med barnehenger vinterstid og kanskje motivere samboer til å sykle til jobben . Det vanligste eksempelet av elsykkel-kit som selges er sett der du enten monterer motor på ditt eksisterende forhjul eller sett der du kjøper et . Kristoffer, Elsykkelbutikkens grunnlegger, lekte med sine første elsykler lenge før. Ombygging av sykkel til elsykkel med krankmotor. Noen som kjenner til å modifisere en sykkel til el sykkel?


Vinteren er ganske så trått å sykle, dårlig . Ombygging til El sykkel - Screenshot_2016-04-30-12-28-41. Med dette settet på 1000w 48volt kan du bygge . Aslak Moe hos Oslo Elsykkel regner to timer på monteringen. Er du litt over snittet praktisk anlagt og har tilgang på krankverktøy, så er det . En komplett løsning for ombygging av vanlig sykkel til eldrift består av to elementer. En komplett ombygging av din egen sykkel, med Bafang BBSmidtmotor.


En elsykkel er en helt vanlig sykkel som i tillegg til tråkraften fra rytteren, bruker en. En elsykkel kan enten være en ombyg vanlig tråsykkel eller en . Gammel sykkel, El sykkel, Oppussing, Hobby, Ombygging . Vil du vinne et ombygging av sykkel til elsykkel? Sjekk ut konkurransen vi kjører hos Radio Trondheim! Går du med tanker om å prøve elsykkel, men har allerede en sykkel du er godt fornøyd med. Ombygging til mekanisk brems, Dersom sykkelen har hydrauliske . Eit byggjesett for ombygging av vanleg sykkel til elsykkel kostar 50kroner, medan prisen for å kjøpa ein god elsykkel ligg på 15-20.


Ombygging av DBS Hybridsykkel til el-sykkel med krankmotor. Det gis ikke tilskudd til kjøp av brukte sykler, byggesett for ombygging til elsykkel eller kjøp gjennom privatperson. Heinzmann el sykkel ombygging sett kit med twist and go funksjon.


El-motor sett til ombygging av din sykkel til el sykkel. Tags: elbike , elektrisk , sykkel , elsykkel , el sykkel , hjelpemotor , pedelec , ombygging , sett , . De har fortid både som racersykler, militærsykler, politisykler men er også populære for ombygging/cutomisering og er også kjent som såkalte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.