mandag 3. desember 2018

Norsk limtre

Alle gode ting er limtre. Limtre er formstabilt, lett å bearbeide og har en høy styrke i forhold til egenvekt. Disse egenskapene gjør det mulig å produsere kokonger i massivtre, buede bardisker, eller slitesterke gulv med ekstreme dimensjoner.


Alt er mulig med limtre! Skandinavisk leverandør av kreative treprodukter på millimeternivå. Terrassebor limtrestendere, møbelplater,.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Norsk limtre AS fra , Trøndelag. Vi satser betydelige ressurser for å kontinuerlig optimalisere og videre- utvikle vårt produksjonsutstyr og produksjonsprosesser.


Våre kunder er møbel og trevareprodusenter. Produkter og tjenester. I tillegg har vi en betydelig produksjon av strø til landbruket og briketter for oppvarming både til privat . Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem.


Se mer informasjon under fanen Lærefag.

Vis kontaktinformasjon likevel. Denne bedriften er ikke godkjent . Det er sterkt, stivt og formstabilt og har kapasitet for store laster og spennvidder. Limtre er vesentlig sterkere enn vanlig tre fordi det er bygd opp av lameller av sortert konstruksjonsvirke. Oppbygningen gjør at limtre få mindre spredning i fasthetsegenskapene enn . Nordbohus ASNordek ASNordic Dørfabrikk AS Nordic Houses OÜNordic Isoelementer ASNordic Smart House ASNordic Tools . Det var borgerkrig i Norge og Håkon Håkonsson var kongssønnen som baglerne så en utfordrer i. Skrukka og Skjevla var svært gode.


Nationen er distriktenes næringsavis, og avisens prioriterte stoffområder er næringsliv, landbruk, politikk, samferdsel og EU. Har du en jobb du skal ha gjort? Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse.


Elegante ble senere fusjonert med Aannø. De skal også holde en kort konsert ved Inderøyheimen i løpet av dagen. Selskapsform, Privat aksjeselskap.


Registrert i følgende . Tilbake icon-news-white. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer.

Foto: Olje- og energidepartementet. Forrige uke besøkte olje- og energiminister Terje Riis-Johansen verdensutstillingen, og . For krumme konstruksjonselementer vil lamelltykkelsen bli bestemt av krumningsradius. Valg av gran eller furu vil normalt bli bestemt av . Virksomheten er historisk forankret møbelindustrien den gang furumøbler var et stort produkt. I et fallende marked Solbrent seter lager de nå også råvarer for dør- , trapp- og kjøkken-produsenter.


Dette gir de unik kunnskap om . Limt tre kokt i linolje gir treverk som er mer stabilt og sprekker mindre enn ubehandlet trevirke. Nå har vi også utviklet løsninger med endeskjøter som er med og skaper estetiske veggflater, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.