onsdag 5. desember 2018

Nor trapp rakkestad

NOR-TRAPP har lengst erfaring med rendyrket produksjon av trapper i Norge. I dag er vår produksjon lokalisert i Rakkestad som liggerLes mer. Kontaktinformasjon for AS NOR-TRAPP Rakkesta telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. AS NOR-TRAPP har lengst erfaring med rendyrket trappeproduksjon i.

Dermed ble NOR-TRAPP den første industribedriften som rendyrket utvikling av trapper. Allerede i 19flyttet bedriften til nåværende tilholdssted i Rakkestad.

Adresse, Bedriftsveien 18Rakkestad. NOR-TRAPP AS NOR-TRAPP er nok en tradisjonsrik Rakkestadbedrift med røtter og arbeidskraft som går langt tilbake. Visste du at i forbindelse med vinter OL . I uke og har to av våre montører vært på trappefabrikken Nor-Trapp i Rakkestad. Der skal det monteres komplett avsugsanlegg og ventilasjonsanlegg. NOR-TRAPP ble etablert i 19og er den rendyrkede.


Allerede i 19flyttet bedriften til Rakkesta. AS Nor-trapp har besøksadresse Bedriftsveien 18Rakkestad. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen Produksjon av . Søknad m/CV sendes: AS NOR-TRAPP, Bedriftsveien 18Rakkestad eller ole. Info Rakkesta rakkestadportalen for alle rakstinger! Nor-Trapp har lang erfaring med å rendyrke sin lange håndverkstradisjon i sin trappeproduksjon.


Deres fagkunnskap om utvikling av individuelle trapper sto . Apply for Lakkerer jobs in Rakkestad October 2016. Find all information about NOR-TRAPP AS recruitment and job openings. Nor-Trapp AS holder til på besøksadressen Bedriftsveien 18Rakkestad.


Foretaket ble startet i 1972-07-og registrert i brønnøysund-registrene . AS Nor-Trapp Forretningsområdet er Trapper,. Modell Varde #nortrapp#trapp#trapper#interiør#design#norway#rakkestad. Gateadresse, Bedriftsveien 18Rakkestad. NOR-TRAPP er en trappefabrikk beliggende i Rakkestad.


Vi produserer tretrapper for eneboligmarkedet i Sør-Norge, og har ca ansatte. As Nor-Trapp er et AS stiftet Juli 19som driver innen produksjon av bygningsartikler. Selskapet holder til i Bedriftsveien i Rakkestad og kan kontaktes via . Styreleder NOR-TRAPP/Daglig leder Teknologiparken.


Rakkestad Næringsråd har siden etableringen i 20blitt en viktig medspiller i utviklingen av det . Bruk av bioenergi i Energibyda i Rakkestad kommune. NOR-TRAPP ble etablert i 19og er den rendyrkede trappeprodusenten med lengst tradisjoner i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.