tirsdag 11. desember 2018

Momentforsterker

Alle momentforsterkere/multipliere i vårt program har stor virkningsgrad (99-1) i hele arbeidsområdet. MOMENTFORSTERKER HJULBOLTER FOR LASTEBIL/BUSS/ANLEGGSMASKIN Kompakt og veldig robust momentforsterker for Lastebil/Buss/anleggsmaskin . Momentforsterker - posted in Teknisk: Hvordan virker en Momentforsterker og hvodan kan jeg kontrollere den for feil?

Verktøy › HåndverktøyBufretLignendeMOMENTFORSTERKER 828X USAG. Lett, kompakt modell for bruk i landbruk, industri, bilbransjen, og på større maskiner. Momentforsterker godt egnet for hardtsittende hjulmuttere på last, buss etc. Girutveksling: 1:Verktøyfeste ut/inn: 1?

Bestill Momentforsterker 1:til gode priser i Prolux nettbutikk. Momentforsterker - posted in VerktøyforuJeg ønsker meg en momentforsterker (Torque Multiplier). Noen som har sett slikt til spiselige priser . Momentforsterker for på en kontrollert og forsiktig måte ryke av skruene på skruhylser.


Forsterkeren settes på en vanlig batteridrevet drill med chuckåpning på . Delebil har alle brukte bildeler innen Gearkassedetaljer - Converter - momentforsterker.

Verktøy for å løsne hardtsittende bolter og muttere. Momentforsterkeren benyttes i kombinasjon med en vanlig momentnøkkel. Momentforsterker, lettvekts i aluminium med høy virkningsgrad og splinemontert mothold. Lite tannmellomrom med ett-trinns planetgir for lang levetid. Siste service/sertifisering (dd.mm.åå), INGEN SERVICER.


Transportmål (L/B/H), 36CM X 15CM X 12CM. Hei Jeg har en Caravelle-c 19med automatgir og er på leting etter en momentforsterker/converter. Det er tannhjulet på momentforsterkeren .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.