onsdag 19. desember 2018

Lia borettslag

Borettslaget består av bygninger med tilsammen 1boliger: stk. Adresse: Deichmansgate 8 9 9 og 103. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Lia borettslag

Laget består av enheter av rekker hvor. Kontakt styret på e-post her: Telefon nr. Lia borettslag er oppført i 19og består av rekkehusleiligheter på to plan og eneboliger kjedet med garasjen i mellom, til sammen leiligheter. Arendal Boligbyggelag er forretningsfører for borettslag, stiftelser, sameier og garasjelag. Her finner du en oversikt over borettslagene, med kart.


Kontaktinformasjon for Lia Borettslag Tønsberg, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Lia Borettslag Al har besøksadresse V/kongsvinger og Omeng Bbl Brugata 1 22Kongsvinger og postadresse Postboks 22Kongsvinger. Lia Borettslag holder til på besøksadressen Arbeidersamfunnets plass 01Oslo. Foretaket ble startet i 1954-10-og registrert i brønnøysund-registrene . Lia Borettslag har besøksadresse Storgata 10 26Oppland. Bedriften ble stiftet i 19og er registrert som BRL under bransjen borettslag.


Lia borettslag

Lia Borettslag har besøksadresse Postboks 1Sentrum, 96Finnmark. Bedriften ble stiftet i 19og er registrert som BRL under bransjen borettslag. Lia Borettslag har besøksadresse Storgaten 2 31Vestfold.


Bedriften ble stiftet i 19og er registrert som BRL under bransjen borettslag. Opplysinger om Lia Borettslag fra SARPSBORG. Se beskrivelse av foretaket, meninger, adresse, ankomst, kontaktopplysninger, lignende foretak, foretak i . Flere av byens borettslag reagerer kraftig på at de risikerer å måtte.


Heidi Bjørnsta økonomisjef i KOBBL, og Tom Haget, Lia borettslag. Lia Borettslag var i drift fra 197 og ligger på Lindbojordet/Skavanger. Borettslaget består av blokker à oppganger med etasjer + . Dugnadsarbeidet ble utført i Lyngåsveien på Kjelsås, i borettslagene Stig I, Rådyrdalen, Sletta og Lia og i de to første borettslagene på det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.