onsdag 26. desember 2018

Kjøpe radio

DAB radio er kommet for å bli, og FM radioen er danket ut. Med en DAB mottaker trenger du heldigvis ikke å bytte ut hele stereoanlegget. Vårt utvalg av radio og klokkeradio vil tilfredsstille de fleste ønsker.


Enten du ønsker en ny DAB- radio eller internettradio med praktiske funksjoner i moderne . I morgen forsvinner NRK-kanalene fra FM for nesten to millioner nordmenn. Men ikke fortvil: Du har allerede det du .

DAB- radio , internettradio og DAB- radio med Bluetooth finner du hos Power. Best i test- radio og de billigste radioene. Slik slipper du å kjøpe DAB- radio. Du trenger ikke bruke tusener på DAB. DAB-debatten er ikke over, og nylig truet selveste Arbeiderpartiet med å støtte Fremskrittspartiet i en omkamp for å redde FM.


Når du skal kjøpe ny bil er det viktig å spørre forhandler om radio , for å kartlegge om den automatisk . I de superfancy sportsbilene Tesla er det DAB- radio. Men selv om du kjører midt i Norge, der det skal være dekning, faller radioen ut stadig .

Jeg nekter å kjøpe DAB- radio. Vi forteller deg hvordan du velger riktig DAB- radio både til bilen, båten og hjemmet. Hva bør du tenke på når du skal kjøpe DAB- radio ? Lytt direkte til din favoritt musikk på Radio Norge. Sjekk ut våre program og spillelister.


Følg med på alt som skjer, nyheter, og konkurranser. Mangler: kjøpe Oppgradering og gjenvinning av radioer – Sortere - Sortere. For å få inn disse radiokanalene må du enten kjøpe en adapter til din FM- radio eller . Radio er Norges mobiliserings- og beredskapsmedium i krise og krig, og det alene er avgjørende for at norsk riksradio i fremtiden må kunne nå . Ja jeg er klar over det.


Men hører såpass lite på radio at det ikke er avgjørende for meg. Målet mitt med akkurat den spilleren er å bli kvitt den enorme mengden . Mange har difor måtta gå til innkjøp av ny radio. FM-nettet sløkt for NRK sine kanalar.


Vi sender ordren din samme dag som du bestiller!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.