onsdag 12. desember 2018

Kjøkken maling

Du trenger ikke skru for at kjøkkenet skal bli nytt. Du kan gjøre mye med et par strøk maling. Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken.

Det gamle, solide, kjøkkenet fra 70-tallet fikk nytt liv med litt maling. I stedet for å rive ut kjøkkenet, kan du male skap og dører og få et nytt kjøkken med et minimum av arbeid og til en begrenset penge. FARGE PÅ KJØKKEN: Ifølge fargeekspert Tove Steinbo kan rødt på kjøkkenet føre til.

Kjøkkenet har blitt det nye hovedrommet hos mange. Her skal man bli inspirert til å lage de lekreste retter, mens andre ganger skal man nyte . Restaurering med maling kan derfor være et meget godt alternativ. Ved hjelp av maling kan du enkelt fornye kjøkkenet, uten å bytte ut hele kjøkkeninnredningen.


Med riktig maling, fine fargenyanser og et par . Slik får du et nytt kjøkken med få midler. Når du maler vegger, så begynn der lysinnfallet er og mal bort fra lyset. Mange som tek på seg å male/lakke dører på kjøkken.


Prøvde med maling på mitt gamle kjøkken og ble ikke fornøyd med å gjøre dette selv.

Denne dypper du i maling til over stålet, så den blir god og mettet. Tips og råd om hvordan du maler en kjøkkeninnredning på en enkle måte. All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest. Er å anbefale på kjøkkenet, der det er os og damp hver dag, det gir også lettest . Men som husets kokk erger jeg meg grønn av et lite flatterende kjøkken.


Tenkte å friske det opp litt med nye benkeplater, maling på veggene, mosaikkfliser etc. Fornying av kjøkkenet trenger ikke å koste mange tusen kroner i nye skap. Du kommer langt med et par bokser maling, riktig verktøy og en ny . Vil gjerne oppgradere kjøkkenet, og vil male kjøkkenskapenen i høyglans. Jotun har en maling jeg syns er ok på fronter, den er halvblank og . Er ditt kjøkken gammelt, utdatert eller har det bare rett og slett helt feil farge? Da er oppussing av kjøkken noe du bør tenke på.


Veldig hyggelig at flere er blitt inspirert til å fornye kjøkkenet! INSTAGRAM om fremgangsmåte, navn på farge, type maling osv. Med enkle grep kan du gjøre kjøkkenet ditt både trendy og praktisk,.


Hvis du skal male, husk å velge en maling som egner seg for våtsoner. Sjekk hvordan hun enkelt fikk et helt nytt kjøkken for en billig penge. Maling kan være et spennende alternativ for flis på kjøkken og bad. Et enormt utvalg av fargetoner og strukturer gjør at veggmaling på kjøkken og bad blir mer og . Dette er noe du også bør tenke på når du skal bestille nytt kjøkken og.


Jeg anbefaler heller å tenke helhetlig, det vil si at du maler lister, karmer, vin duer, dører . Side2s interiørblogger viser deg hvor enkelt det kan gjøres. Publisert: for år siden Sist oppdatert: for år siden. Har du ønsker om et nytt og lysere kjøkken? Ny innredning trenger ikke være den eneste løsningen; et par strøk med maling kan lyse opp hverdagen. En basisfarge mange vil ha nå er grå, og den passer veldig godt til kjøkkenskapene.


Maling er dessuten en enkel og rimelig fornyelse av kjøkkeninnredningen. Alt innen oppussing og maling av leiligheter, hus og næringsarealer. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen.


Jeg er veldig glad i treverk, men det ville blitt litt vel mye å skulle ha hele hytta i ubehandlet furu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.