torsdag 13. desember 2018

Hvor mye tjener en elektriker

Elektrikere monterer og reparerer elektriske anlegg. Hvor mye tjener man i året hvis man er elektriker ? Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.


Hei, og takk for spørsmålet ditt! Gjennomsnittlig årslønn for elektrikere og liknende .

Du vil se lønnen varierer mellom de ulike bransjene. Det blir også nevnt at nyutdannede tjener v. Kanskje du finner svaret ditt i denne tråden. Etter hva jeg har hørt av kompiser o. Jeg vil ikke påstå at de tjener så veldig bra mtp.


Lønn, elektriker på land? Hva tjener en elektriker ? Karriere og utdanning Bufret 20. Ja, hva tjener egentlig en vanlig hus- elektriker uten noen spesialist-utdannelse i året?

Har en sønn som studerer det for øyeblikket, men vi har ald. Flere resultater fra forum. Alt avhenger av hvor mye man gidder å jobbe og hvor man jobber.


I tillegg jobber mange unge håndverkere en del svart og tjener fett på det. Highbury denne sesongen også! Finn svaret på hvor mye du skal ha betalt som lærling i Norge.


Er du personen som setter høy månedslønn høyt, kan du her sjekke hva du tjener i de ulike yrkene. Mer om utdanning: Sjekk vår. Vil du bli lege, og er mann, kan du tjene opptil 62. Arbeidet innebærer å montere elektriske systemer, reparere og utføre service på eksisterende . Vurderer å videreutdanna meg til elektroingeniør, fra elektriker som jeg er i dag. Har forstått det er flere fordypninger man kan velge.


Ut i fra ett lønnsperspektiv, hva bør man velge? Tjener ca 500k i året som elektriker (med akkord og perverse mengder overtid), og gidder ikke utdanna meg NED i lønn. Min mann er elektriker og har jobbet i år. Anonymous poster hash: fe6cf. Samme som kaptein på sjøen.


Ledere innen olje- og gass tjener mest.

Hjelpearbeidere innen produksjon av nyttevekster tjener minst. Det kan være nok med fagbrev eller videregående skole. Så mye kan nyutdannede vente seg i begynnerlønn i ulike yrker. Hvor lønnsom vil utdanningen din egentlig bli? Nyutdannede elektrikere har kjempemuligheter til å forhandle seg til høy lønnRune Gulbrandsen, daglig leder i Elektrosentralen . Skal du tjene en million bør du i tillegg til ansvaret som installatør være en bærebjelke, teambuilder og støttespiller.


Som lærling vil du tjene det samme som begynnerlønnen til en fagarbeider, fordelt over to år. Torgeir (18) er lærling og vil tjene 400. I tillegg ser vi på hva slags deltidsjobb man har hatt, og sjekker referanser, sier Tone Rognstad som er direktør for rekruttering og profilering. Selv bruker han fritiden til å hjelpe faren, som også er elektriker. Videre er det vel gjerne monstører som gjør det faktiske arbeidet hos kunden?


Bureau of Labor Statistics (BLS) rapporterer at de fleste statene krever elektrikere til å bli lisensiert og timesatser tendens til å. En elektriker hvor mye du tjener per time.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.