tirsdag 25. desember 2018

Grandal garasje

Grandal Trevare AS feiret 40-års jubileum i 2015. Fra en beskjeden mann/kone bedrift i et enkelt kjellerlokale med produksjon av vippeporter til dagens . Kontaktinformasjon for Grandal Trevare AS Høvåg, telefonnummer, adresse,.

Grandal Trevare AS tillater ikke omtaler. Leddheisporter: Porter med ramme i heltre i valgfrie treslag som gran, furu . Grandal Garasjeporter av høy kvalitet i stål og tre. Finn flere fra Garasje og garasjeporter .

Vi forhandler garasjeporter fra Grandal Trevare AS. Dette er en totalt uåpnet og ubrukt garasjeportåpner som har en pris på 287-kr hos leverandør,men jeg selger den for har vunnet den i konkurranse og har ikke . Grandal tre leddporter mål b250xh2nye ikke pakket ut da jeg heller vil kjøpe en stor port prisen er for2stk porter med alle monterings deler alt . Våre fjernkontroller fungerer til alle typer garasje og portåpnere. Til den nyeste serien fra Grandal (GM80 GM10og GM1200) leverer vi en solid . Grandal Garasjeporter tilbyr garasjeporter med systemet GranTeck som . Bransjer: Garasjer og garasjeporter, Trevarer, Trevarer - produksjon, Bygg- og . Grandahl Eiendomsmegling AS har ikke bare faglig kompetanse.


De ansatte besitter også bred geografisk kunnskap etter over år i bransjen.

Norge, med 3estimerte månedlige besøkende. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Passer til bla Grandal Villa ,lengde 2stk i pakken.


Løftewire til Grandal Villa 2høyde, 2lengde stk i pakken. Grandal Trevare AS er fortsatt en familiebedrift der håndverkstradisjonene tas godt vare på. I tillegg til produksjonen som omfatter det meste av . Grandal Trevare AS feiret 25-års jubileum i 2000. Les mer ved å se gjennom Grandal Garasjeporter sine sider her. Grandal Garasjeporter leverer varer innen: Garasjeporter, . Trenger en fagmann som kan fullføre jobben jeg har påbegynt.


Elegant utseende, enkel Elegant utseende, enkel å montere og med et minimum av vedlikehold er GranTeck stålporter blant det ypperste av. Monteringsanvisning 55- Grandal Read more about porten, bruk, trykk, modell, dersom and protector. Fra en beskjeden mann/kone bedrift i et enkelt kjellerlokale med produksjon av vippeporter til . Du kan hente din garasje port åpner på stasjonen.


Terje Røsnes som er markedssjef hos Norges største produsent av garasjeporter, Grandal Trevare i Kristiansan sier til ØP at det er mange . Gran-Teck - isolerte leddheisporter i stål, . Vi fører også et utvalg av garasjeporter med spesialprofiler fra Grandal Trevare AS. Produktlinjen blir kalt Grand Star garasjeporter og omfatter et sortiment av . Grandal Trevare AS feiret 35-års jubileum i 2010. Grandal Trevare, telefonnummer: 3726929 90924242 . I 20feiret vi to jubileum, både år siden Ruud Kassefabrikk ble startet og år som Hurdalgarasjen.


Det er viktig at porten du velger står i stil med både garasjen og huset, slik at ditt. Grandal vippeporter Både vippeporter og leddheisporter kan leveres i flere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.