mandag 17. desember 2018

Glass baldakin

Baldakiner std størrele 1m. Levering alle størrelse, send forespørsel. Alle beslag og stag leveres i rustfritt satin overflate med gummipakninger. Systemet er tilrettelagt for selvmontering.


Størrelse 100cm dybde x lengde 120cm komplett med beslag eks. Våre produkter er utviklet og testet til det nordiske klima.

Vi tilbyr også montering. Enkelt og stilrent tak over inngangspartiet. Beskytter mot regn og snø. Kan fås i standardmål og spesialstørrelser.


Skal du ha glasstak på et større bygg (annex, uthust, lysthus etc), leverer vi også enkeltglass i forskjeligge kvaliteter og størrelser. Laminert og herdet glass i tykkelser fra mm til 1mm. Oppheng og detaljer leveres i tyskprodusert syrefast (316) stål. Akkurat nå får du en svært .

Feste fra vegg mot glass, 3stål. Be om pris på ditt prosjekt. Leveres både som topp- og sidemontert. Rekkverk i eloksert aluminium med. For innvendig og utvendig montering.


Alle våre baldakiner leveres skreddersydd i henhold til mål og tegninger. Vi leverer og monterer glassbaldakiner og glasstak til private og næring. Glass baldakin, montert i Oslo. Utskriftsvennlig format. For å sikre at våre kunder får et sikkert og bestandig produkt vil vi gjerne inn i prosjektvurderingen så tidlig som mulig.


Rent konkret kan vi komme . Eksklusiv glass baldakin med herdet laminert sikkerhetsglass 1mm. Mange muligheter, de kan være som glasstak, glasstak over terrasse, eller glasstak over dør! Syrefaste beslag og stag (aisi 316).


Disse passer til standard stag. Med plate for feste på vegg. T-utført 3stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.