onsdag 5. desember 2018

Garderobeskap i stål

Nye garderobeskap i stål som er helsveiset, noe som gjør de stivere enn selvmonterte skap. Skapene leveres med skrått tak eller rett . Se skap og garderobeløsninger for garderoben, entréen, treningsstudioet eller kontoret. Stort og variert utvalg i garderobeskap. Sarpsborg Metall garderobeskap i helsveiset stål er robuste skap med klassisk design og fine farger.


Ben, sokkel eller understell med sittebenk kan leveres til alle skapkombinasjoner.

Våre garderobeskap kan monteres i seksjoner, gjerne med forskjellige bredder eller med åpne fag for å skape . Brukte garderobeskap i stål fra Kr. Vi har nå garderobeskap i stål fra Finn. Gi ansatte og besøkende en behagelig mulighet til å skifte hver dag.


Våre låsbare skap møter alle krav til sikkerhet, noe som er essensielt i offentlige miljøer. Garderobeskap i stål gir en robust overflate, som lett kan vedlikeholdes og rengjøres. Skapet mangler nøkkel, selges med kr 10- eks mva i rabatt. Prisen er pr stk eks mva.


Gigant garderobeskap Z–dør.

Helsveisede garderobeskap i stål med rett bunn uten terskel, samt skrått tak som gjør skapet lett å rydde. Fine, solide og plassbesparende garderobeskap når du har begrenset med plass. Stamme og dører i pilverlakkert stål eller dører i bjørk eller bøk laminat.


Sprinthengte dører Dørstopper Dobbel krok VentilasjonKjøp understell og lås . Nettsiden til Kontorsentret Moderne Stålkontorer AS. Dørene er forsterket med u-profil i bakkant og skapene leveres med gummidempere i dørene. Gul enjopose gjengløymt på Volsdalen parkeringsplass lørdag januar . Bestillingsvare (dager).


Våre skap i stål leveres med ulike typer innreding - avhenging av antall rom i høyden og ønsker fra kunder. Alle våre garderobeskap kan settes rett på gulvet og er . Solid garderobeskap i stål som kan leveres i flere bredder og i mange forskjellige utførelser. Romo fabrikker, interiør, produksjonlokale, mann, sprøytelakkering av garderobeskap i stål. Add a comment or suggest edits . Solide, funksjonelle og stillfulle garderobeskap konstruert for å spare plass.


Finn de stålskapene og oppbevaringsskapene som gjør arbeidsplassen bedre for deg. Altistore har et bredt utvalg av funksjonelle løsninger innenfor arkivering og oppbevaring, som gir deg skapplass som passer til dine behov. Se alle stålskapene fra Altistore under kategoriene garderobeskap , vitrineskap, stålskap,.


Leveres i flere bredder som. Detra forhandleren to veldig store programmer i garderobeskap i stål : Den svenske Sonesson og den engelske LINK.

Garderobe skap i stål finnes i flere versjoner og med mange forskjellige front farger foruten taske- og safe. I tillegg til våre DetraSign og DetraSprint garderober, vi også . Finn bedrifter og varemerker for produktet garderobeskap , stål. Vi produserer og designer i tett samarbeid med vår produsent og kan derfor levere spesialløsninger raskt.


Standard dybde er 5mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.