torsdag 20. desember 2018

Garasjeport med vindu

VINDU I DOBBELT AKRYLGLASS. En rekke vinduer med eller uten dekorative sprosser gir porten et unikt utseende. Leveres i klart, matt og frostet glass. Vindu størrelse: 4x 2mm.


Content Management System. For deg som ønsker det lille ekstra, en port med særpreget stil.

Porten leveres full isolert, 5mm stål på hele konstruksjonen, doble trinsehjul, torsjonsfjær, klemsikre elementer og quickseal system. Portene er ikke lagerført og har leveringstid på 2-uker. Vi har et stort utvalg av garasjeport på lager. Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på våre garasjeporter.


Du finner også de ulike variantene av portene i oversikten. Finner du ikke det du leter etter her, ta kontakt med en av våre avdelinger. Vi takker for oppdraget!


Hos MAXBO finner du garasjeporter med forskjellige uttrykk, stil og design.

Din drømmeport er bare noen klikk unna. LOBAS garasjeporter er en komplett serie portløsninger. Vi leverer ulike modeller , farger og med mange muligheter når det gjelder vinduer i porten. Velg stil og farge ut i fra hva som passer i din garasje. Alle våre porter leveres i standardfarge hvit, men kan lakkeres i RAL Classic -farger i henhold til kundens ønske.


Gi fasaden et ekstra løft med dekorvinduer på garasjeporten ! Ofte blir garasjen benyttet til forskjellige arbeidsoppgaver, og da vil vinduet i garasjeporten gi deg litt dagslys i tillegg til det elektriske lyset. Dagslyset fra vinduet vil også bidra til at du ikke . Når du vel garasjeport er det mykje du må ta omsyn til. Plass, utsjåna kvalitet, teknologi, loddrett eller vippeport?


Last ned katalogen under for inspirasjon og informasjon. Mest populær, Alfabetisk A-Å, Alfabetisk Å-A. GARASJEPORTÅPNER EURODOOR 800. Garasje Portåpner, Beslag (6).


Kombinert med vinduer , eventuelt sprosser, malt etter kundens eget ønske kan sette et personlig preg på garasjeporten og husets arkitektur. De doble vinduene til Grandals porter er av klar akryl og svært motstands- dyktige mot riper. De vil være like gjennomsiktige selv etter.

Det er mange ting å tenke på med et hus, og vi får ofte spørsmål rundt kondensering på terskel, og kondens på dør og vindu. Det er også det eneste som bør stå i hodet ditt når du skal velge dør. Når vi snakker om kvalitet, snakker vi om alt fra design til antall skruehull og hvordan døren er bygget. Ski Bygg er Norges ledende byggevarehus, med et stort sortiment på dør og vindu.


Kvaliteten, valgmulighetene og de sterke merkevarene får du hos Ski Bygg. Sliter litt med å finne rette kombinasjonen av farger. Jeg har bestillt hvite vinduer , da jeg ønsket hvite karmer innvendig og siden det kostet ekstra med forskjellige farger inne og ute, var det beste alternativet å male den utvendige delen. Men jeg klarer ikke å bestemme meg for farger.


Skal garasjeporter ha . Gapo garasjeport har over års efaring med salg av garasjeporter. Med egen garasjeportfabrikk kan vi lage skreddersydde porter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.