mandag 3. desember 2018

Duktile rør

Dagens standard I de fleste grøftefrie prosjekter blir duktile støpejernsrør brukt til å trekkes inn i jordmassene. Det eneste unntaket er når rørene må trekkes inn som styrt boring i gamle, eksisterende støpejernsrør. Erfaringene fra tidligere prosjekter av disse utførelsene har vært med på å utforme dagens . ZMU-belegget skal være enten påført vått i vått på et lag av primer (vedheft), eller ved at en polymer er tilført i selve sementen før påføring.


Det skal følge med fra produsent stk.

Det finnes flere varianter av utvendig korrosjonsbeskyttelse, som f. Rørene leveres med innvendig HOZ-sement. Duktile rør kan leveres i flere farger. Dersom rør med utvendig sementbelegg lagres i stabler, skal de legges på trebjelker med en bredde på min.


Maksimal tillatt stablingshøyde: DN. Se hva duktile rør egentlig er. Antall installasjoner 187.

Heinco Flex mufferørdeler for PVC og duktile rør ! Stor mekanisk styrke – svekkes ikke over tid. Kan legges under alle temperaturer. Tåler store punkbelastninger. Høy ringstivhet forenkler omfylling og komprimering.


Strekkfaste skjøter – forankringsklosser unødig. Opp til 6° avvinkling i skjøter. Litt om oss: PAM er verdens største produsent og teknologileverandør av duktile støpejernsprodukter.


PAM Norge leverer støpejernsrør, rørdeler og ventiler til norsk vannbransje, og vi har en solid posisjon innenfor ledningsnett i Norge. Rørgater til vannkraftindustrien er også et viktig område for oss, i tillegg til MA - et. PRODUKTBESKRIVELSE NYHET: Nå med epoxybelegg og o-ringstetning! Sjekket på Ahlsell og Brødrene Dahl akkurat nå, og ser at duktile støpejernsrør i DN1ligger på ca kr 1. Vi har begrenset erfaring med duktile rør i vårt firma, så jeg er ikke sikker på om det kommer tillegg for pakninger eller ligende.


Gummi EPDM ( NBR på forespørsel). Tyton mufferørdeler for duktile rør.

Bruksområde og spesielle egenskaper. Utfordringen for duktile støpejerns- rør er korrosjon, men det finnes nå gode metoder for korrosjons- beskyttelse. Med hensyn til rørenes mekaniske styrke har det.


Kostnads- besparende egenskaper. Den mekaniske styrken til duktile støpejernsrør er langt . Spesialkutter for kutting av betongbelegg på duktile rør : Kutter for Zmu belegg på duktile støpejernsrør. Dette verktøyet påmonteres en standard vinkelsliper.


Installasjon av krympemansjetten. Montering av krympemansjetter i båndmateriale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.