torsdag 20. desember 2018

Clas ohlson pastamaskin

Hjemmelaget pasta i kveld? Kompletter kjøkkenutstyret med en pastamaskin og lag din egen pasta. Passer kanskje ikke hver gang, men kjærkommet og morsomt å lage når du har tid til det.


Pastamaskinen lager pasta i ulike former som du koker og nyter med en god tomatsaus, bolognese eller en annen favoritt. Lag din egen fersk pasta. Komplettera köksutrustningen med en pastamaskin och gör din egen pasta.

Passar kanske inte varje gång, men riktigt uppskattat och roligt att göra när det finns tid över. Pastamaskinen gör pasta i olika former som du sedan kokar och avnjuter till en god tomatsås, bolognese eller någon annan favorit. Så gikk veien opp til Clas Ohlson , der de hadde en modell som heter Marcato Atlas 150. Samme pris, og generelt sett samme design.


Den lå faktisk ved siden av mye Jamie Oliver-saker, så jeg snudde dem ryggen og fokuserte på maskinen. Klok av skade gikk jeg inn på nettet og sjekket litt hva andre mente, og denne . Helst ikke den på clas ohlson ! Der kosta den 4kr, og på Jernia kostet den 6kr. Jämför priser och läs recensioner på Kökstillbehör.

Välkommen till PriceRunner! Se beste pris på Marcato Atlas 1Pastamaskin. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Pastamaskin , Sølv.


Du kan jo lage pasta uten, men da må du kjevle deigen så tynn atte hjælpes. Så det er mye enklere med en pastamaskin. FREM FRA GLEMSELEN: Gi pastamaskinen nytt liv som tortillaruller. Denne er fra Clas Ohlson til 5kroner.


Foto: CLAS OHLSON Vis mer. Du trenger omtrent like like deler maismel og vann. Jeg ble jo jammen meg . Hold gjerne igjen litt av væsken, ikke alle meltypene trenger like mye fuktighet. Bland sammen mel og varmt vann . Det er bare et par ingredienser som må til, bittelitt tålmodighet, og en pastamaskin som du for eksempel kan få kjøpt på Clas Ohlson i Bogstadveien for bare 4kroner. Oppskrift: egg dl mel ts salt ts olivenolje 1-ss vann, bør justeres.


Helt ny pastamaskin selges. Aldri tatt ut av pakken. Selges ferdig prutet til første person med 3kroner.

Til sammenligning koster en ny pastamaskin på Clas Ohlson kr. Med forbehold om trykkfeil, endringer og utsolgte produkter. Någon som har en pastamaskin ? Var har ni köpt den, hur mycket kostade den och fungerar den bra?


Funderar på att köpa en men har hittills bara hittat några stycken, bland annat en på Clas Ohlson.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.