mandag 10. desember 2018

Bygg og brannsikring østlandet as

Bygg og brannsikring på østlandet. Vi fokuserer på brannsikkring, isolering, branntettning, branndører og passiv brannsikring. Vi er sentral godkjent.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Kort fortalt er BBØ en bygningsmessig entreprenør innen brannsikring, det vil sei å sikre områder slik at.

BYGG OG BRANNSIKRING ØSTLANDET. Branntetting av gjennomføringer i . Har du en jobb du skal ha gjort? Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse. Adresse: Åshaugveien 62. Besøksadresse: Åshaugveien 62.


Lagre i din kontaktliste - Gratis . Norge innen fagfeltet passiv brannsikring , med.

Bygg Og Brannsikring Østlandet AS er oppført under Sikkerhet og har adressen . Address: Åshaugveien 62. Visiting address: Åshaugveien 62. Handel, bygg og installasjonsvirksomhet, utleie, konsulentvirksomhet, fast eiendom samt deltagelse i andre selskaper og hva som dermed står i forbindelse.


Vis bjørn einar olafsens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Se hele profilen på LinkedIn og . Passiv brannsikring og byggteknisk brannvern. Norén Maler og Byggtapetserfirma i Fredrikstad er Østfolds representant i. Klikk her for å se data om dette nettstedet.


Vi tilbyr et komplett spekter av entrepenørtjenester innen passiv brannsikring. Vi arbeider med passiv brannsikring i - må være fleksibel - vi er i dag fast ansatte. BSA Betongvare AS, Grålum.


MT- Byggteknikk AS, Stjørdal. Anleggsgartner Vesterdal AS, Skien. Det er også mange krav som stilles til bygg som skal brukes som helårsbolig eller fritidsbolig. Elementer som brannsikring , isolering og andre tekniske krav .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.