tirsdag 11. desember 2018

Berry alloc norge

Lyngdals største bedrift skal bli enda større, men kvalitet og eleganse er ikke nok alene. BerryAlloc Norge , Lyngdal, Norway. Berry Alloc i Lyngdal har utviklet en ny aluminiumslås for sine laminatgulv.


Når gulvene er ferdig lagt, skal det nemlig ikke store høydeforskjeller til før klagene stormer inn. Vi setter kvalitet svært høyt. Men valget om å produsere i Norge dreier seg om mye mer, sier administrerende direktør John Vonli i .

Dette er ikke det valget du vanligvis tar, men du kan endre det nå. Mest kjent er de for deres høytrykkslaminat. Denne er klassifisert som det sterkeste laminatgulvet i markedet og produseres i Lyngdal i Norge og med fokus på norske materialer. INNENLANDSFORDELER: Fabrikksjef John Vonli forteller om fordeler med å legge produksjonen til Norge foran Kina.


FOTO: Erlend Haddeland. Aluminiumslistene til våtromspanel skal i framtiden produseres på Magnor i Hedmark og ikke i Kina. Vår produktportefølje tilbyr høy ytelse design og vakre farger samtidig . Siden er både overflate og låsesystem blitt videreutviklet, og bedriften kan blant annet skilte med det sterkeste gulvet i klassen: Høytrykkslaminat.

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Vi er veldig fornøyd med . Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit du skal.


Ansvarlig redaktør: Tor-Øivind Gunstrøm Eniro Norge AS. Leif Kåre Hindersland LeifKare. Kontaktperson, SINTEF Byggforsk.


Laminatbelagte plater til . En kolleksjon bestående av moderne designer s. Trender og teknologi i skjønn forening s. Skandinavisk inspirert kvalitet s. Norges største utvalg av lagerførte fliser. Dette gulvet kan legges i et lekkert fiskebensmønster, Herringbone - Helt i takt med dagens trender. Overflaten er matt og man kan gjenkjenne følelsen av tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.