søndag 23. desember 2018

Bergo gulv forhandler

Bergo XL er utviklet for forhold der en har behov for et pent, mangesidig gulv med drenerende og fuktavvisende egenskaper. Bergo plattan kan legges på terrasse, i boder med fuktproblem,rundt. Ett meget slitesterkt gulv som veldig ofte ligger på dekk på cruisebåter fordi det blir .

Arbeidsgulv, Bergo XL Witre har års erfaring, rask levering og minimum års garanti. Kjøp online eller ring for personlig service. STEP fører et utvalg utegulv, skapt for å takle det røffe, norske klimaet.


Bergo er et Svenskt produsert plastgulv sammensatt av plastfliser.

Universal gulv av plast som enkelt frisker opp terrasser, garasjer, boder mm. Bergo kommer i ulike flisdesign og et bredt spekter av farger. Et vedlikeholdsfritt plastgulv i friske farger kan gjøre utegulvet mer.


Bergo-gulv på de tradisjonelle bruksområdene som . Bergo Flooring är proffs på golvplattor, och en världsledande aktör inom multifunktionella plastgolv och plastplattor som går att återvinna till 1. Alle gulv har sine gode kvaliteter og egenskaper, som de gjerne vil fortelle deg slik at du best kan velge underlag etter ditt behov. Gulvflisene i polypropylen er mye sterkere enn de ser ut: Du kan trygt. For eksempel flisene du ser over, i polypropylen fra Bergo Flooring.

Universa gulvplater tåler en belastning på over 1tonn pr. Storeys, som er leverandør av Bergoplattan – en produsent som de siste . BERGO Unique Forteltsgulv Blødt og lækkert forteltsgulv fra svenske Bergo Flooring. Gulvet er let at lægge, idet gulvpladerne blot klickes sammen. BERGO XL er utviklet for forhold der en har behov for et pent, mangesidig gulv med drenerende og fuktavvisende egenskaper.


Bergo Flooring har produsert gulv til forskjellige bruksområder siden 1972. Gulv til balkonger og terrasser, garasjer og kalde. Bergo har udviklet et sortiment af gulvprodukter til forskellige miljøer som balkonen, terrasser,. Svære er det ikke at rense et Bergo gulv!


Storeys AS er en leverandør av tapet, gulv og Owatrol til faghandelen i Norge. Bergo XL er et svært funksjonelt gulv med mange bruksområder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.