tirsdag 18. desember 2018

Bergersen flis as

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Fliser og flisleggingsutstyr - Detalj. Bergersen Flis AS fra Ryen, Oslo. Denne butikken selger: Snickers Workwear Hultafors. Husk å ringe til butikken før du reiser ut dit, i tilfelle de ikke har det du ønsker på lager.


En av Norges eldste og største importører av fliser, møbler og tilbehør på det.

Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Vårt konsept er å ha flotte flissentere for både privat- og proffkunder. Vi har stort fokus på å gi dyktig veiledning, ha riktige produkter, og å lage inspirerende utstillinger. Hele Norges jobbportal. Kjøp og salg av keramiske fliser , VVS-artikler og dertil knyttet virksomhet, samt deltagelse i andre selskaper med lignende virksomhet.


This store sells: Snickers Workwear Hultafors. For lokale åpningstider og kontaktinfo se under avdelinger. I tillegg har de hatt agenturet på baderomsmøblene fra tyske Keuco.


Har stor tro på flisbutikken.

Nettsiden vil bli gjort tilgjengelig som kildemateriale for forskning og dokumentasjon . Vi tilbyr et stort utvalg av fliser med tidsriktig design og av god kvalitet i alle prisklasser. Se på det råstilige badet! Marmor finish på gulvet, er det noen som ønsker seg?


Utsøkt lek med farger og materialer boligpluss. Anniken sjonglerer farger og. I forbindelse med dette og økt pågang av kunder i butikken har vi behov for å ansette ny selger. Vårt marked er hovedsakelig Oslo, men vi selger fli.


Virksomhetstype, Hovedkontor. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 22.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.