onsdag 7. november 2018

Vedskjul paller

Bruk ikke kast – er Kildens egen serie der vi ser på gjenbruk. Her er 1bilder vi har funnet med flotte møbler og ting laget av paller til hus . Vedskjulet er enkelt å lage, og du kan bygge hele skjulet på restmaterialer. Gulvet består av 4-paller som er bygget sammen til en plattform . Paller er fantastiske byggeklosser, og bare fantasien setter grenser for hva de kan brukes til.

Her er tre geniale ideer fra Gjør Det Selvs lesere. Deretter maler du hele innsiden av vedskjulet med utendørs maling, gjerne. Hvis plassen tillater det, er et eget vedskjul med god ventilasjon det beste. Seks store paller gir to kubikk ve og siden de har samme farge som veden, ser de . Det aner meg at mannen alltid har ønsket å bygge seg et vedskjul , og nå fikk vi den.


Veden skal stå på paller , men hva skal jeg dekke den med og hvor mye? Den mest ideelle måte å lagre ved på er selvsagt i ett vedskjul med . I vedskjulet har jeg brukt stammen fra småtrær på gulvet og mot .

Ett søtt lite utekjøkken laget av paller er vel koselig? Ett vedskjul lages fint av paller :-))Lag ditt eget,og få muligens inspirasjon fra dette bildet . Har du tre paller og er litt hendig? Da kan du lage et praktisk og lekkert vedskjul før vinteren setter inn. Du kan forvandle paller til fantastiske og praktiske møbler. Alt som trengs er litt fantasi - eller inspirasjon.


Två man bär lätt undan skjulet . Er det noen som bruker paller når de skal bygge noe? Pakk dei gjerne på pall , med tre og tre sekker i hvert lag i stedet for fem som det teoretisk er plass til. Slik at vinden kan blåse tvers gjennom . Mangler: vedskjul HAGEPUTE TIL PALL ANTRASITT 120X80XCM - SUNGARDEN.


Det å lage møbler av paller er blitt svært populært den siste tiden, og da spesielt hagemøbler, siden de. For eksempel kan du lage et gartnerbord av paller. Jeg tok fem paller , og la dem oppå hverandre. Først til diverse byggverk (fx vedskjul ).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.