tirsdag 6. november 2018

Overbygg inngangsdør glass

Glasstak med supersterk aluprofil for bæring av glasset, med dybde/utstikk opptil 120cm og. Maria, elegant og sterkt overbygg, bredde 150cm. Vi har levert og montert baldakin-tak over inngangsparti.

Baldakinen er av type light line og er produsert i aluminium og akryl (plexi glass). Superroof entretak/dørbaldakin Moderne tak over inngangsdør. Noen som har erfaring med glasstak over inngangsparti?


På lang sikt er planen å få bygd en yttergang der inngangspartiet har overbygg.

Er på jakt etter noe over inngangsdøren, og har sett på noe fra Fana glass som ser bra ut. VERANDA glasstak er også en god løsning når man ønsker en isolert eller uisolert glassgård mellom to bygg eller som overbygg til svømmebasseng og . Mange muligheter, de kan være som glasstak, glasstak over terrasse, eller glasstak over dør se hjemmeside. Våre glassmestere er ledene innen glassarbeid og vi kan lage nesten hva som helst i glass og stål! Glass er et tidløst og stilrent byggemateriell .

Skjermtak/Entrétak 26201 12x 9mm, Klart glass, Aluminium. Trenger du et ekstra tak over inngangsdøren? Eller en vindskjerm som kan trekkes ut fra veggen etter behov? Her er det faktisk en del muligheter, ut over en helt glatt dør.


Overvei fordelene ved en glassdør, både som enkel eller dobbelt dør i forhold til rommets funksjon . Uansett om du ønsker deg en moderne ytterdør, tradisjonell ytterdør, ytterdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes ytterdører for de fleste . Dør nr er en cm dør uten balkong, kun for lufting. Glassarbeider,Snekker Skifte ut glassdør på en overbygg terrasse, eventuelt skifte hele glassveggen mot en mye større dør, . På kort tid kan du få en flott overbygget terrasse, slik at du kan nyte varme. Med glass kan du lage et lett og elegant tak over terrassen. Mønster i glassmarkør i dør skal være forskjellig fra glassmarkør i glassfelt.


Jag har hørt at det finnes gangske flotte tak i glass el. Når man bygger pergola eller tak over uterom i tilknytning til ytterdør eller f eks en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.