mandag 19. november 2018

Moderne hus med saltak

Vurderer en tomt, men problemet er reguleringsplanen som krever . De små husene får utnyttet plassen innvendig maksimalt, med hemser i. Når begynte man å kombinere saltak med såkalt moderne arkitektur?

Et klassisk hus har gjerne saltak, tradisjonell bordkledning, samt plassering av . Emilie er en smal og elegant bolig med et moderne uttrykk. Oppholdsrommene er praktisk plassert ut mot den romslige verandaen med overbygg. Eidanger er et moderne hus i tradisjonell stil fra Blink-Hus.

En slik husbredde gir en bygning med tre etasjer pluss loft og saltak uheldige proporsjoner. Veggene blir liksom for høye i forhold til taket, som . Kubistisk bolig med spennende utebelysning! Pente beplantet uteområde i forkant av moderne bolig fra Urbanhus1. Ferdighus MAGMA Moderne er et høyaktuelt hus blant dagens minimalistiske designboliger.


Huset har to etasjer pluss loft/hems, og er egnet for skrå tomt. TEFRA Moderne er et minimalistisk multihus hvor energieffektivitet og. TEFRA også leveres med enkelt pulttak eller tradisjonelt saltak. Emilie med pulttak har samme planløsning og kvaliteter som Emilie med saltak, men med et enda mer moderne uttrykk til den slanke, elegante modellen. Eller en moderne fortolkning av en tradisjonell husform, som.


Saltak, gesims- og mønehøyde føyer seg etter normen på byggefeltet. Men først og fremst er det arealeffektivt. Her er hans vurdering og inndeling av ferdighusene i disse kategoriene: 1. Hus som er basert på klassisk byggeskikk; 3. Moderne enebolig med overbygd inngangsparti og tilhørende carport. Huset har to fulle etasjer med gode planløsninger. Flere soverom, kjellerstue og tilrettelagt . Det nyeste huset på lista, Lun, kom på markedet i 2011.


I 20valgte én av sju Nordbohus-kunder det koselige huset med halvannen etasje, saltak og. Kombinerer det moderne og funksjonelle med et tradisjonelt uttrykk. Rundt fem prosent av husene vi selger, er i funksjonalistisk stil. Som alle andre produsenter tilbyr vi også moderne arkitektur, men kundene . Huset har en enkel og klassisk form med rektangulær grunnflate og bratt saltak.


Det klassiske volumet gis et moderne preg ved bruk av knappe detaljer. Trekledningen tilfører taktilitet og liv til . Det er også mulig med saltakalternati- ver. Et moderne murhus som ligger på langs i forhold. Et moderne hus for smal og krevende tomt i skrått.


I over år har OverhallaHus utviklet, produsert og levert elementhus. OverhallaHus produserer også moderne og funksjonelle NOA-hytter for fjell og sjø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.