mandag 19. november 2018

Linskjorter

Linskjorter tåler maskinvask på finvaskprogram, mens bomullsskjorter uten broderi tåler vanlig hvitvaskprogram. Alt i norske bunader med høy kvalitet og til meget konkurransedyktige priser. Tenkte derfor at lin-skjorter kunne være passende(både med og uten lange ermer). Prøv å unngå brett på ermene, linskjortene skal ha runde og fine ermer.


En arm til strykebrettet letter arbeidet for å komme til rynkene på ermene. Vi har god erfaring med Vanish Crystal White for å få gulnede linskjorter hvite igjen, og for å få bort gjenstridige flekker. Dette gjelder skjorter med både hvitt og .

Hvit linskjorte med button down classic-krage. Vask for hånd og skyll uten å sentrifugere. Er skjorta fortsatt gul, heng den i sola! Under solvarme dager passer linskjorten på en fin og avslappet måte. Se på utvalget av Linskjorter hos CareOfCarl.


Se på utvalget av Linskjorten hos CareOfCarl. Under Romertiden var produksjonsmetoden så kostbar at en enkel linskjorte kostet en halv årslønn, men i år har vi heldigvis mulighet til å . Det tar noen timer å tørke linskjorter, så hvis ikke du har veldig god ti anbefaler jeg ikke at du går i gang med vaskingen samme dagen du . Det er variabelt hvilke råd man får om stell av broderte bunadsskjorter.

Noen foretrekker å vaske linskjorter for hånd. Til Beltestakk finnes det et rikt utvalg av håndbroderte linskjorter. En bunadskjorte i bomull tåler langt mer enn ei linskjorte, sier Bringsdal. Har skjorten din kullørt broderi må du behandle den enda mer varsomt . Jeg har hvit linskjorte, med hvitt broderi.


Den var helt gul ett år, dumme meg hadde ikke oppbevart den ordentlig = nyvasket, ustrøket, i et . FRI FRAKT OG RETUR – Kjøp skjorter til herre på nett – Flotte utvalg av skjorter i forskjellige størrelser og fasonger fra kjente merker – Velkommen til . Linfibrene er omgitt av et lim som gir den fine glansen som vi forbinder med linskjorter. Dette limet forsvinner ved høy temperatur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.