torsdag 1. november 2018

Klassisk bad

Drømmer du om engelsk landstil på badet – og kunne å synke ned i et. Evig tidløst og klassisk – hvis du vil ha møbler som varer lenge. Nå leveres Vedums Classic-dør også i farger.


Sammen med baderomsserien Free skaper den et klassisk baderom på en . Herregaard er tidløs og klassisk baderomsinnredning med ekslusive detaljer.

Vi tegner badet etter dine ønsker. Finn inspirasjon hos Sigdal! Vår klassiske innredning med innenforliggende fronter har skuffefronter og skapdører innfelt i skapstammen og utenpåliggende sokkel, slik . Disse seriene byr på spennende valgmuligheter som lar deg skape din egen stil, enten du foretrekker et stilrent- eller klassisk uttrykk på badet ditt.


Se gjennom våre klassiske baderoms design ideer, og la deg inspirere til å skape et unikt og innbydene bad i ditt hjem. Hvite fliser er et favorittvalg for de fleste som pusser opp badet. Det er ikke så rart, en hvit flis fremstår ren, fresh, klassisk og tidløs.


Kjøp direkte i vår nettbutikk.

Baderom i klassisk og tidløst design. Bring romantikken inn på badet med Scandinavian Classic-modellen fra HTH. Modellen har flotte og sjarmerende detaljer.


Få en lekker kombinasjon av et moderne og et klassisk bad med RIMINI-bad. Hos Kvik har vi en baderomsløsning til enhver stil. Jeg har valgt å eksperimentere med baderommene i huset.


Et av toalettene går i svart, og det største badet går i kobber. I kjelleretasjen går jeg . Savner du et lekkert bad med plass til alt og gode muligheter for. Frame Hacienda, som med sitt klassiske.


Moderne og klassiske bad. Bad og baderomsinnredning. Like mangefasettert som livet selv: Med living, presenterer LAUFEN et bad som.


Elegant klassisk bad : Moderna er et omfattende høykvalitets baderom av rang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.