torsdag 1. november 2018

Bygge hus haugesund

Norgeshus Haugesund er en bedrift med kompetanse innen bygging av hus ,. Vi tar på oss oppdrag og bygger gjerne hus eller hytte for deg i kommunene . Se våre ferdighus og hytter, vi bygger hus som passer for deg. Vi har lansert ny husbok ! Med sin 2mer Haugesund funkishus en av våre største hustyper. Det er et moderne hus med spennende og spreke løsninger.

Romslig og funksjonell . Tenk å få en ny bolig som er helt skreddersydd til meg. Og at det er bygget i hagen ved siden av huset mine . Her treffer du en dyktig gjeng med god erfaring innen hus - og hyttebygging. Her finner du bilder fra noen av våre funkisinspirerte Urbanhus.


Ta en titt og la deg gjerne inspirere . Systemhus leverer boliger med et godt inneklima og god design. Kjøper du ferdighus fra oss, kan du være trygg på at resultatet blir godt. Er bare litt nysjerrig på om det er noen her som skal bygge hus i haugesund , nærmere bestemt Skåredalen:) Hvilke boligprodusent velger dere .

Bokn, Haugesund , Karmøy, Stor Sveio, Tysvær, Utsira. Velger du Hellvik Hus som din partner når du skal bygge , er du sikret kvalitet fra første stund. DIN BOLIGDRØM STARTER HER.


Fjogstad- Hus bygger drømmeboligen din. Vi gjør også alt fra mindre QuickFix jobber til totalrenovering av din bolig. Norske hus leverer arkitekttegnede hus og hytter med fokus på det praktiske,. Våre byggesett er priset uten gulvbelegg, parkett, flis eller andre overflater.


Ferdigattest, brukstillatelse, kontroll av byggetillatelse og varsling av ulovligheter. Bostøtte, startlån, kommunal bolig , sosialtjeneste(NAV), psykisk helse og rus, . Bjørn Gunnes (34) flytter hjem til Haugesund etter år i Bergen for å få et enklere liv. MIKROHUS : Prototypen står i en bakgård i Haugesund.


Sivilarkitekt Kirsti Sveindal i Haugesund satser på mikrohus for det norske markedet. Nordbohus Haugaland er en komplett leverandør av byggeløsninger. Blink Hus Hans J Rasmussen AS. Nordic Crane Vest AS avd Haugesund. Dommersnes og Larsen AS forlenger med FK Haugesund.


Adresse: Nordahl Griegs gate Haugesund. Vi bygger HIBA hus , hytter og garasjer i Karmøy, Haugesund , Bokn, Ølen, Sveio, Tysvær, Utsira og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.