torsdag 1. november 2018

Fliser som ser ut som murstein

Fliser som ser ut som rustikke klassiske murstein. Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. Fiskebein flisene er enda i vinden men i år vil vi se dem mer rustikke og de vil enten ha en tremalt eller murstein look.

Sjekk ut 41zero4 Madeamano, Coem eller Fioranese. Fliser har mange ulike bruksområder og egner seg spesielt godt utendørs til. Som dekor på vegg, mellom kjøkkenbenk og overskap, velger mange fliser.


Nå kan du få en karakteristisk og røff vegg i teglstein med alle flisens fordeler.

Blant et stort utvalg har vi plukket frem tre alternativer: ekte naturstein i moduler, glaserte ”tegl”-fliser, og fliser som ser ut som hugget sandstein. Alt fra rå til behandlet, hvitmalt og slammet murstein blir å finne på både fliser og tapeter. Bergersen Flis er en av norges ledende flisimportører med butikker for proff og private.


Porselensfliser i mursteins-look, såkallte Bricks er høstens store trend. Derfor må du gjerne ta ut boret og blåse rent før du fortsetter. Er det murstein som det skal bores i er det lurt å først tape over der du skal ha. Skal du bore i fliser skal du også tape over hullet med maskeringstape, ellers sklir .

Folk har brukt tradisjonelle murstein laget av ovn-sparken leire i århundrer som byggemateriale. Legger du fliser eller murstein på veggen har du gjort et valg som helst bør. Det ser ut til at industri/verksted-stilen er i ferd med å bli den nye . MURSTEIN: Å vise frem en vegg eller to av murstein gir den rette fabrikk-følelsen på et.


Det skal ikke se perfekt eller gjennomført ut. Hva med fliser som ser ut som treparkett? Fliser med trestruktur eller som metallgulv er både slitesterkt og trendy.


Decosystems utvikler dekorasjonsplater som ser ut som murstein, taklister, rosetter. Se også artikkel om fliser fra Arezia som har fliser med spennende struktur. Z-Brick er en støpt overfor murstein sammensatt av en rekke mineraler som brukes direkte på veggen med fugemasse (lim som brukes i konstruksjonen) for å . For dager siden - Siden ekte murstein vil veie ganske mye, ser vi på mursteinsfliser hos. Isteden for fliser rundt kjøkkenbenken valgt vi teglstein.


Ser ut som dere har lagt en lekter bak benkeplata først og murt oppå. Jeg hadde bestemt meg for helt lysegrå fliser som ser ut som stein,. Det er noen slags fliser som ser ut som rustikke, gråbrune mursteiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.