tirsdag 6. november 2018

Jotun fjellgrå

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male . Med eksttrem beskyttelse kombinert med suveren . LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate.

Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Terrassebeis 4Fjellgrå har en grålig tone. Fargen forbindes ofte med naturlige ting som drivve stein eller stål. Frisk opp terrassen med gule, oransje, røde . Vi tok utgangspunkt i Joutun setergrå når vi skulle velge farge, men den har litt mye grønt i seg.


Alle Moelvens paneler kan også leveres i . Mulig vi ender opp med Naturlig eldet, de andre er enten for lys, . Nye innerdører selges til halv pris etter feilbestilling til hytte.

Fremdeles i pakke med karmer. Husk at fargen på skjermen vil se annerledes ut enn en malt flate. Se derfor i et fargekart eller prøvemal en bordbit for å være sikker. Den ble tynnet ut med white spirit for å få fram gløden og mønsteret i treverket. Jotun Trebitt terrassebeis liter.


Veggen er beiset i Tyrilin Interiørbeis i farge Lys Gråtonet. Lun og fin hyttestemning! FJELLGRÅ siden denne fargen er. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Er det noen som har malet hytta si med fargen Fjellgrå fra Tjæralin, og evt har noen bilder de kan.


Den lille grå hytta er arkitektparet Andreas Joyce Nygaard og Heidi Pettersvold Nygaards hjertebarn, og kan leses som en nytolkning av . Husk å spyle til det slutter å skumme. Om bust ønskes fjernet, kan en gå lett . Royalimpregnert kledning i fjellgrå. Treolje utendørs 3l gylden, - Jotun.


OLJE BENAR UVR L - Jotun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.