fredag 30. november 2018

Granittmur 30x30

Granitt Murblokk 30xKinesisk. Fargen er grå, relativt ensfarget men kan forekomme mørkere felter som er en naturlig del av denne steintypen. En granittmur kan jevne ut høydeforskjeller, støtte, skille og skape variasjon i . Det er en stødig og enkel løsning.


Enkle å stable oppå hverandre, blokkene er holdbare og tidløse.

Dimensjon, Vekt, Overflate, Pris pr stk inkl. Grov hog 30-, 22-. Be om tilbud med hjemlevering! Vi selger kun type Kina G341. Fugene er saget i ytterkant.


En granitt mur kan jevne ut høydeforskjeller, støtte, skille og skape v. Muren skal være mellom 8-meter lang og ca 110cm høy. Ser for meg vinkler på.

Vi bruker cookies og lignende teknologier, blant annet slik at den passer innholdet til brukernes behov. Hvis du ikke blokkerer disse filene, samtykker du til å bruke dem og lagre i enhetsminnet. Husk at du kan uavhengig håndtere cookies ved å endre nettleserinnstillingene dine. Min forståelse var at granitt er dyrt men mindre jobb med mens stablestein er billigere men mer jobb med. Hadde flere på befaring allerede og har noen spørsmål som jeg håper vil svares av uavhengige parter: 1. En sa at det bør isoleres under mens en annen sier . HMH CEMENT AS er ledende innen murprodukter i Oslo og Akershus.


Vårt vareutvalg og vår kompetanse skal gi deg en enklere og mer lønnsom hverdag. Vi holder til på Filipsta sentralt i Oslo, . Vår indiske mur i granitt har tradisjonell rå front og bakside, med hugget bygg og ligg, samt fuger. MUR-BLOKK GRANITT 30X30X1CM SLETT TOPP. LENGDE FRA TIL 120CM.


Vi er ute etter komplett fastpris inkludert stein, grunnarbeider og montering av mur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.