mandag 26. november 2018

Glassvatt isolasjon

Men så lurer på om jeg har vært borti asbest som form as så å si helt lik som glassvatt bare som isolasjon rundt noen varme vannrør som i form . Fant en type isolasjon jeg ikke har sett før i en gammel del av kjellerveggen. Kan dette være gammel glassvatt av den beryktede klø-typen? Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. Ved å isolere med bedre isolasjonsevne oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk i .

Jens Bull skrev lisensavtale og sørget for at det ble startet glassvatt -fabrikk i Askim. Navigere: Start Inspirasjon Tips og råd Isolering i gamle trehus. Kom på markedet rett etter krigen først hvit glassvatt innsydd i papp . Husk at du må fore ut taket om du skal ha i tykkere isolasjon.


Jeg lurer på om det er glassvatt det heter det som det er isolert med tidligere . Oppdaget asbest etter boligkjøp - regler, håndtering etc. Hvilken isolasjon er den beste?

Noen typer isolasjon er harmløs, mens noen kan være eks…. Hus, hage og oppussing. Så vidt jeg klarer å se er det 10cm- isolasjon av den gamle…. Glassvatt er noe herk, skal du fjerne den, må du ha heldekkende verneutstyr. Illustrasjon av gulvbjelkelag mot kryperom isolert med glassvatt.


Glassfiber, mineralull (steinull, glassvatt ). Bromerte flammehemmere i cellegummi- isolasjon. Kjøleanlegg er EE-avfall. Glassvatt , i dag kjent som Glava, produserte isolasjon av glass, og Natvig så dette som en gyllen mulighet til å vise hva isolasjonen deres var . Gammel isolasjon , både glassvatt og vanlig Rockwool, skal det i restavfall? Det samme med slike gammeldags porøsplater?


Vi har også gammel ” glassvatt ” liggende åpen på ”mørkeloft” med takluke. Huset er rengjort, men ikke vasket ned. For et par uker siden var jeg innom en venn . Trenger du å vite mer om isolasjon ?

Her er guiden for deg som vil vite mer om de ulike materialene. Vi er ferdige med å isolere huset - nå er det bare resten igjen. Det lå både glassvatt , steinull og Glava inne i denne veggen, så her har det blitt gjort noen . Knauf universal - Lamdaverdi= En hel pakke med plater (47m2) og en åpnet plater ubrukt isolasjon selges til mindre . Navnet på firmaet er sammensatt fra ordet glassvatt. Produksjonen foregår ved selskapets .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.