tirsdag 20. november 2018

Eikebord heltre

Eik er en meget hardfør tresort og er et spesielt brukervennlig materiale. Eik er preget av tydelige nyanser og de gyldenbrune farger. Flott heltre eikebord kjøpt på Hilmers hus.

Bordet er nylig pusset ned og oljet med hvit olje for å få et litt lysere preg. Heltre eikebord laget på bestilling ,Selges til høystbydende over 7000kr. Bøk har stort sett jevn farge mens venene i eik ofte plassert i forskjellige ringer med.


Vær forsiktig med å plassere heltre for nær varmekilder som.

I går kveld hadde jeg noen kompiser på besøk i et såkalt . Dette er flotte gulv som har beskjedent med kvist. Storfe: Lage egne bord i heltre eik (prosjekttråd med bilder). Etter å ha trålet alle møbelsjapper etter nye bord til stua .

Vi lagerfører plank i de mest populære treslagene som eik, ask, lønn, amerikansk valnøtt, bøk og kirsebær – i tillegg til flere andre treslag. Møbler som er laget i heltre må ta hensyn til at de er av levende materialer. Enten det er furu eller grovbørstet eik, antik eller fin eik, benytter vi i hovedsak oljer . Fibo heltre oljet Europeisk Valnøtt B/C benkeplate. Fibo heltre oljet Kirsebær B/C benkeplate.


Utstilling bord heltre eik Eikebor brukt i utstilling selges. Bordet i amerikansk eik er laget av en møbelsnekker i Virginia, USA. Stolene er i heltre eik med seter trukket i oljet oksehud.


Heltre Eik Gulv - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Jeg har benkeplater i heltre eik fra Bauhaus på mitt andre kjøkken nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.