onsdag 7. november 2018

Bygge hytte med budsjett 1 mill

Vet att mill ikke er noe for mye. Hvor billig kan en hytte bygges? Totalkostnad for å bygge hytte ? Egen tomt, precut byggesett - side 2. Bygge hytte på budsjett.


Når tomten er kjøpt, klarer vi å få opp en ferdig hytte til cirka ,mill med en solid dose egeninnsats?

Tenker da fremdeles at vi gjør alt selv . Vi har en samlet inntekt på ca ,mill. Vi ønsker å bygge hytte med mye egeninnsats og tenker å ha dette som et langtidsprosjekt. Hva tenker dere er realistisk å ha som budsjett ? En ting som er sikkert, er at å bygge hytte , det er en dyr affære. Kjøper du tomt i stedet, kan du bygge en hytte som er skreddersydd etter.


Vedel Nielsen hos Eiendomsmegler Fjellmegleren på Beitostølen. Plassen er Hessdalen, som ligger i Holtålen Kommune. Hytta har verken strøm eller innlagt vann.

Vi startet dette hytteprosjektet med et mål om klare det på totalbudsjett under ,mil. Så nå ca halvveis i prosjektet, . Dette skulle bli ca ,mill. Lagt inn av Vårt hyttebyggingsprosjekt kl. Etiketter: anbudstorget, budsjett , kvadratmeterpris, priser.


Dessuten er det byggesøknad , koordinering av graving, rørlegger osv inne i budsjett -tallet jeg har. Vi holder på å bygge hytte på 105mi grunnflate pluss 40mhems. Hytta oppå dette koster for oss rundt ,7- ,mill men kan få langt.


Vi bygger selv og har budsjett på 600. Hva koster det å bygge en hytte ? Blir sprø når jeg skal velge. Erfaringer med å bygge hus? Så stolt av at det går å bygge flott hytte til en halv million. Med Dinsides hyttekalkulator kan du regne ut nøyaktig hvor mye det koster deg.


En gjennomsnittlig norsk hytte på fjellet koster nå omtrent ,millioner kroner,. Vi er i planleggingsfasen på hyttebygging og har kikket på . Med et enkelt driftsbudsjett , og god bruk av hytten . Du har mange muligheter om du ønsker deg en billig hytte. Trenden i hyttemarkedet de.

Helt opp til ,millioner går det unna uten problemer. Mer enn million og mindre enn millioner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.