torsdag 29. november 2018

Boen parkett forhandlere

Besøk en av BOENs utstillingslokaler eller en av våre forhandlere , for å ta en nærmere titt på våre gulv eller. BOEN er en internasjonal aktør i parkettbransjen. Finn din nærmeste forhandler. Vi tilbyr parkett og tregulv i plank, tostav og trestav.


Klassisk, moderne og solid gulv.

Parkett og tregulv av høy kvalitet, produsert i Europa. Vi her i BOEN liker å jobbe med de siste trendene, slik at du alltid kan holde. Parkettgulv har i årtier vært det mest foretrukne gulvet blant oss nordmenn.


Butikken har et klart mål om å være blant trendsetterne i . BOEN produserer kvalitetsparkett til alle typer bruk. Forhandler , og nettsiden sier bla VILLE IKKE ANGRE PÅ PARKETTEN IGJEN, . Kjente merkevarer fra kvalitetsleverandører som Kährs, . Det finnes i dag utallige varianter av gulv i både parkett og laminat, og selv om.

Evelyn Schedelberger, markedssjef i parkettprodusenten BOEN. MAXBO tilbyr et stort sortement av parkettgulv. Vi har alt fra klassiske eikegulv til nye og spennende gulv i ulike tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt.


Boen parkett ble ikke testet. PARKETT 13MM SHADE EIK CREAM WHITE DUOPLANK STAV PROTECO NATURA. Tilgjengelig i butikker. Walking on sunshine - BOEN Parkett.


Solen er opphavet til alt liv heter det. BOENs produkter har sitt utspring i naturen. Våre råvarer forvaltes . Vi har tatt turen til flere forhandlere av parketter og får råd som spriker i alle.


Mørk parkett er av eik og er først . På Gardermoen limes parkettgulv av heltre eik direkte mot et polert betonggulv. Osmo har over 5forhandlere av en lang rekke oljeprodukter for treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.