fredag 2. november 2018

Behandling av terrassegulv

Denne bruksanvisningen gjelder for trykkimpregnerte furugulv på terrasser. Tidligere ble slikt gulv behandlet med oljer . Når en terrasse har stått for lenge trengs det en kraftig rens for å få den.

Dette er hva som skjer om en oljebasert behandling stor for lenge før . Et trykkimpregnert terrassegulv må behandles, det kan enten oljes, beises eller males. Nøyaktig hvor lenge gulvet bør stå før det behandles avhenger av klima . Hvis du har en terrasse som ble oljet året før, og du nå ønsker å .

Terrassegulv i trykkimpregnert treverk har lang levetid. Mens det for bare få år siden var lite annet å velge enn de vanlige trykkimpregnerte plankene, har butikkene nå et vidt utvalg av behandlet og . Man kan i enkelte tilfeller være nødt til å behandle terrassen flere ganger i året for å ha en fin terrasse og for å beholde god nok beskyttelse av . Tidligere behandlet treverk rengjøres med terrassefornyer eller terrasserens. En vask hver vår og regelmessig oljebehandling sikrer et gyldent trykkimpregnert tregulv uten sprekker.

Trykkimpregnert tre må behandles, akkurat som annet treverk. Terrassebeis er spesialbeis til behandling av impregnert treverk i terrassegulv, . Det er to grunner til å beise eller olje terrassegulvet: Oppnå en farge og å. Har du en helt ny terrasse, er det viktig å gi den en riktig behandling – på riktig tidspunkt. Husk at terrassebordene må tørke godt før du beiser. Terrassebord finnes i alle varianter, farger og utførelser.


Det kan være vanskelig å ta stilling til om man skal velge behandlet eller ikke . Ingenting er som en fin uteplass i den varme årstiden. Dessverre vil med tiden alger, sopp og nedfall sette sitt preg på treverket. Tjæralin Terrasse er et alkydbasert transparent produkt for behandling av impregnerte terrassegulv, hagemøbler etc.


En træterrasse der er korrekt behandlet med træbeskyttelse eller -olie, giver. Bruksområde: Tjæralin Terrasse er et alkydbasert transparent produkt for behandling av impregnerte terrassegulv, hagemøbler etc. Jeg har bygget ny terrasse og ønsker å sette den inn med grønnsåpe.


Da er det tid for å behandle terrassegulvet, valget ble terrassebeis og ikke olje. Hadde det blitt terrasseolje så hadde vi måtte behandlet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.