mandag 5. november 2018

Baderomsinspirasjon lite bad

Her er et par tips til hvordan du kan utnytte plassen i små bad maksimalt. Baderomsinspirasjon Hvorfor bruke stor plass når man kan bruke lite ? Små baderom kan være en utfordring når det kommer til innredning. Vi gir deg tipsene for hvordan du med enkle grep kan få plass til det du . Det finnes ingen hovedregel for innredning av små bad.


Feminine former på vask, badekar, speil og møbler gjør badet til husets.

Lite bad , elegante løsninger . Her får du utrolig mye inspirasjon fra hele idéer for små baderom. Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags. Rommet er lite men jeg valgte mørke farger for å skape en lun og varm stemning.


Jeg tok en tur på Instagram for å finne baderomsinspirasjon. Det anbefales at du oppgraderer til gjeldende våtromsnorm. Dette innebærer også membran, våtromsplater, krav til sluk og mansjetter.


Hvitt, lite bad , tips før du.

Her finner du inspirasjon til akkurat ditt bad. Det kan likevel være lurt å unngå alt for mørke farger i små rom, der hvitt – og andre lyse svale farger kan få et lite bad til å se mer åpent og romslig ut. Er dere mange som bruker badet ? Møbelserien er praktisk og tar liten plass, noe som gjør den perfekt også i det lille. Bare fordi badet er lite i kvadratmeter, så betyr det ikke at funksjon, oppbevaring eller stemningen behøver å bli lidende. Innredning av et lite bad - tenk på dette.


Pro-N skapet har hyller i siden som er perfekt på et lite bad. Vi har samlet noen av våre baderomsfavoritter for litt inspirasjon. Har du planer om å pusse opp badet i år?


Trendene for badet sier farger, materialmiks og grønne planter. Vedum, er inspirert av drivved og har fått navnet Light Wood. Lekkasje på badet kan fort bli en kostbar affære og mye stress. Uansett om du planlegger et stort eller lite bad , så er prinsippene det samme! Gjør morgenene litt mer.


Lite, hvitt bad med LILLÅNGEN servant og veggskap i brunsvart. Se mer baderomsinspirasjon på idébloggen . Duftlys fra Meraki, liten modell, er laget av soyaolje og er 1 naturlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.